Umut'un Koruyucu Annesi, Üzüntüden Yüz Felci Oldu - Son Dakika
Güncel

Umut'un Koruyucu Annesi, Üzüntüden Yüz Felci Oldu

Umut\'un Koruyucu Annesi, Üzüntüden Yüz Felci Oldu

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonucu 7 yıldan bu yana felçli Umut'a koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı, üzüntüden yüz felci oldu.

21.04.2015 11:32  Güncelleme: 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da geçirdiği trafik kazası sonucu 7 yıldan bu yana felçli Umut'a koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı, üzüntüden yüz felci oldu.

"SESİMİ HİÇ KİMSEYE DUYURAMIYORUM"

Antalya'da geçirdiği kaza sonucu götürüldüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisindeyken hiçbir yakını gelmeyen ve akrabası bulunmayan kimliksiz gence, aynı hastanede yakını bulunan Gülsüm Kabadayı sahip çıktı. Adını 'Umut' koyduğu kişiye 7 yıldan bu yana koruyucu annelik yapan Gülsüm Kabadayı, Umut'un Samsun'da 8 ay tedavi gördükten sonra 23 Temmuz 2014'te Antalya'ya geldiklerini, o günden bu yana hiçbir tedavi uygulanmadığını aktardı. Gülsüm Kabadayı, "Sesimi hiç kimseye duyuramıyorum. Bunun verdiği sıkıntı ve üzüntü nedeniyle şekerim fırlamış, tansiyonum yükselmiş, Bu nedenle yüz felci oldum" dedi.

İYİLEŞİP, UMUT'A BAKMAYA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Şekerinin 400'e tansiyonunun ise, 20'li değerlere çıktığını söyleyen Gülsüm Kabadayı, "Cumartesi günü yüzümde uyuşmalar başladı. Önemsemedim. pazar günü yüzümdeki uyuşukluk arttı. Hemen özel bir hastaneye gittim. Şekerimi ve tansiyonumu ölçen doktorlar, yüz felci olduğumu söyledi. Hemen müdahalede bulunup dilaltı ilaç ve damar yolundan ilaç verdiler. Pazartesi günü ise nöroloji doktorları muayene etti. Kortizonlu ilaç verdiler. Dahiliye ve nöroloji doktorlarının kontrolü altında tedavimi sürdürüyorum. Fakat yüzümdeki felç nedeniyle şekil değişikliği beni üzüyor. Sürekli ağlama nöbeti yaşıyorum. İnşallah atlatacağım. Umut'a en iyi şekilde bakmaya devam edeceğim" diye konuştu.

"UMUT'U ALIRLARSA BEN O ZAMAN ÖLÜRÜM"

Diyabet ve tansiyon hastalığı olduğu için uzun süre ilaç tedavisi gerektiğini, bu nedenle özel hastanelerde tetkiklerinin yapıldığını anlatan Gülsüm Kabadayı, "Yüz felci olduğum için Umut'u elimden almak isterler diye çok korkuyorum. Eğer Umut'u alırlarsa ben o zaman ölürüm. Şimdi hastayım, fakat Umut'un bakımında sorun yaşamıyoruz. Rus anneler gelip yardımcı oluyor. Tedavim için de Antalyalı hayırsever Fatma Savaş ve Rus anneler maddi- manevi yardımlarını esirgemediler. Hepsine teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Umut'un Koruyucu Annesi, Üzüntüden Yüz Felci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • İŞTE BİZİM FARKIMIZ .ACI ÇEKENE ÜZÜLÜRÜZ.: BİR KÜRT OLARAK ÜZÜLDÜM. İŞTE BİZİM FARKIMIZ . ACI ÇEKENE ÜZÜLÜRÜZ. 8 42 Yanıtla
  • SANAT: CENNETLİK İNSAN 40 4 Yanıtla
  • yeterrr: çok artist bir kadın zaten umuta maaş bağlandı bakamıyacaksan yurda ver kurtul iki de bir gündeme gelmene gerek yok hatta çok hayır gibi gelmiyor bana aldığı bakıcı parası içindir 3 41 Yanıtla
  • angaralı: ablam karınca kararınca madden nasıl yardımcı olacağız hesap numarası verebilirseniz sevinirim 36 2 Yanıtla
  • vedat dincelir: allahımın bütün mucizeleri inşlh üzerinizde olsun annemin 34 1 Yanıtla
  • Tüfekci.: Sen ne mübarek bir kadınsın..rabbim acil şifalar versin inşaAllah... 28 1 Yanıtla
  • ×-ray 21: Eli öpülecek kadına geçmiş olsun 25 0 Yanıtla
  • hakan seyhan: Devlet nerde 23 2 Yanıtla
  • Esra: Allah yardımcıları olsun inşallah 21 1 Yanıtla
  • kaan: Basbakanim elini uzatsan annemize tüm türkiye sevindiricen allah yardimcisi olsun sifa salik diliyorum yüze rabimden.. 18 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement