Umut: Derbiyi Mutlaka Kazanmamız Gerekmiyor - Son Dakika
Spor

Umut: Derbiyi Mutlaka Kazanmamız Gerekmiyor

Umut: Derbiyi Mutlaka Kazanmamız Gerekmiyor

Sarı kırmızılı futbolcu, Kadıköy'de haftaya oynanacak Fenerbahçe derbisinde galibiyetin zaruri olmadığına inanıyor.

27.02.2015 23:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın başarılı golcüsü Umut Bulut, Kayseri Erciyesspor galibiyeti sonrası haftaya oynanacak Fenerbahçe derbisine değindi.

Bulut, maçla ilgili olarak, "Geçen hafta biliyorsunuz lider oldu. Bunun verdiği bir özgüven var. Artık liderliği korumamız lazım. İçerde bu özgüvenle oynuyoruz. Dışarıda elbette farklı oynayacağız. İlk 20 dakikada çok üstün oynadık. 3-0, 4-0 olabilirdi. İyi bir Galatasaray vardı sahada. Liderliğe yakışır oynadık." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe derbisinde galibiyetin şart olmadığına inanan sarı kırmızılı golcü, " Türkiye'nin en büyük derbisi olacak Fenerbahçe stadında. Gereken konsantrasyon ve mücadeleyi sahaya yansıtırsak gereken sonucu alacağız diye düşünüyorum. Mutlaka kazanmamız lazım diye düşünmüyoruz ama galibiyet için oynayacağız." dedi.

"SELÇUK VE SNEIJDER İLE DEVAMLI KONUŞUYORUZ"

İkinci golü daha önce çalıştıklarından bahseden Aurelien Chedjou ise, "Çok önemli bir maçta çok güzel bir üç puan aldık. Bunu bir kenara koyup önümüzdeki lig maçına odaklanmalıyız. Önümüzde iki gün iznimiz var. İyi dinlenmeliyiz. Sonrasında kupada bir maçımız var. Sonrasında da derbi var. Kaybetmemiz gereken bir derbi. Derbilerin havası başkadır. Her zaman iyi oynayan kazanmaz derbilerde. Bunun için iyi konsantre olmalıyız. Selçuk ve Sneijder ile devamlı konuşuyoruz. Bazen birinci bazen ikinci direğe gidiyorum. Bugün de çok güzel bir orta geldi ve gol oldu." ifadelerini kullandı.

"ÖZGÜVENSİZ BİR FUTBOLCU KALİTESİNİN YARISINI GÖSTEREBİLİR"

Melo'nun yokluğunda yakaladığı forma şansını iyi bir şekilde değerlendiren Hamit Altıntop, "İçerde oynadık. Üç puanı hedefliyorduk. Şampiyonluk yolunda çok önemli oldu. Kontrollü oynadık ve panik yapmadık. Özgüvenimiz için bu önemliydi. Pas yapmaya çalıştık. Şanssız ama güzel bir gol attılar. Tebrik ederiz onları da." yorumunda bulundu.

Brezilyalı yıldızın durumuna değinen tecrübeli futbolcu, "Melo'nun futbolculuğu kesinlikle tartışılmaz. O bu zamana kadar görevini yaptı. Şimdi sıra bizde. Uzun zaman sonra 11 oynamak çok önemliydi. Her gün iyi çalışmanın meyvelerini yiyorum. İnşallah böyle devam ederim." açıklamasını yaptı.

Son olarak özgüven vurgusu yapan eski Real Madridli yıldız, "Derbiden önce bir kupa maçımız var. Özgüvenimiz için o maç çok önemli. Özgüvensiz bir futbolcu kalitesinin yarısını gösterebilir. Biz güçlü bir takımız. Özgüvenli olursak bunu gösterebiliriz." sözlerini sarfetti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Umut: Derbiyi Mutlaka Kazanmamız Gerekmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement