Ümraniye'de Silahlı Güvenlik Görevlisi Korku Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Ümraniye'de Silahlı Güvenlik Görevlisi Korku Dolu Anlar Yaşattı

Ümraniye\'de Silahlı Güvenlik Görevlisi Korku Dolu Anlar Yaşattı

Ümraniye'de özel bir bankanın genel müdürlüğünde görevli özel güvenlik görevlisi havaya ateş etmesi hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

21.04.2015 13:23  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Organize Sanayi bölgesinde bulunan özel bir bankanın genel müdürlüğünde görevli özel güvenlik görevlisi havaya ateş etmesi hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Polis ekiplerine de ateş eden güvenlik görevlisi, mermisi bitince etkisiz hale getirildi. Olay anı bir vatandaş tarafından da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

"BUNALIMA GİRDİ" İDDİASI

Edinilen bilgiye göre özel bir bankanın genel müdürlüğünde görevli olan ve bunalıma girdiği iddia edilen özel güvenlik görevlisi silahıyla cadde üzerinde ateş etmeye başladı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi.

POLİSE ATEŞ ETTİ

Güvenlik görevlisi ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş etmeye başladı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda takviye polis ekibi sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen takviye ekipler çelik yeleklerini giyerek çevreden vatandaşları uzaklaştırdı.

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Caddenin giriş ve çıkışı güvenlik şeridi çekilerek yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Polis, adı açıklanmayan güvenlik görevlisini ikna etmek istese de güvenlik görevlisi sağa sola ateş etmeye devam etti. Silah sesleri çevrede korku ve paniğe neden oldu. Polis otosuna çamurluğuna ve lastiğine mermi isabet etti.

MERMİSİ BİTİNCE YAKALANDI

Çelik yeleğini giyen ve uzun namlulu silahlı polis ekipleri güvenlik görevlisini mermisi bitince yakalayarak gözaltına aldı. Elindeki silahı alan ekipler, güvenlik görevlisini polis otosuna bindirerek götürdü.

GÜVENLİKÇİLER BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI

Güvenlik görevlisinin etkisiz hale getirilmesinin ardından bankanın ve organize sanayi bölgesindeki güvenlik görevlileri basın mensuplarına saldırdı. Görüntü alınmasını engellemeye çalışan basın mensupları ile güvenlik arasında gerginlik yaşandı.

YAŞANANLAR CEP TELEFONUNDA

Öte yandan olay sırasında yaşanan korku ve panik bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Görüntülerde elinde silah bulunan güvenlik görevlisi çevreye ateş ediyor. Güvenlik görevlisi daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine peş peşe ateş ettiği ve polis ekiplerinin polis otosunun ardından siper aldığı görülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ümraniye'de Silahlı Güvenlik Görevlisi Korku Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • vatandaş: Taşeron kalkmalı bankanın kendi güvenliği olsa böyle olmazdı.AKP döneminde herşey taşeron kemal abi nediyor taşeronu kaldıracağım RTE ne diyor güvenlik kalkacak peki bu güvenlikler ne yapacak önce poroje üret sonra kaldır güvenlikleri bunalıma soktular bu daha başlangıç bence yarın öbürgün güvenlik teröristler ortaya çıkarsa şaşırmayın 24 0 Yanıtla
  • Aslanamaca: Önce umut içinde kursa gider bir yığın borç para bularak sertifika alırsınız.Sonra yine umutlar içinde kapı kapı dolaşır bir tanıdık bulup işe girersiniz.Oysa ki bilinmezligin içinde iyice bataklığa sürüklenmişinizdir.Silah verirler yetki verirler sonra bir bakarsiniz ki ne silah kullanabilirsiniz ne de yetkiniz vardır.Üstüne birde suçlu olursunuz.işte Memleketimizde ki ÖGG sistemi.Allah sonumizi hayır ede. 17 1 Yanıtla
  • TÜRK: ÜÇ KURUŞ MAAŞ VER Bİ KAMYON SORUMLULUK YÜKLE NÖBETİ VARDİYASI NE BEKLENİYORDU 12 0 Yanıtla
  • Aslanamaca: Güvenlik Görevlisi milyonları taşıyor ama asgari ücrete mecbur bırakılıyor.Siz olsanız ne yaparsınız. 12 0 Yanıtla
  • Yigido: Güvenliği şamar oglanına çevirdiler halbuki 11 yıl once yasalasmıs bir sistem getirilmisti simdi o sistemi aynı kisiler begenmiyor.Olacagı oydu calısan arkadaslar paranoyak oldu. 8 2 Yanıtla
  • hayatın acı gerçekleri: bir bu eksikti özel güvenlik sistemini tartışıldığı şu günlerde böyle olayları bahane ederler artık güvenlikten ekmek yiyen ev geçindiren arkadaşlar yavaş yavaş başka işlere kayın sonra işsiz kalmayın mağdur olmayın görünen o ki özel güvenlik sistemi kalkacak 1 4 Yanıtla
  • zileli: Önüne gelene kimlik verip guvenlik yaparsan olacagi bu kimlik suresi 5 yil sure sonunda formalite bir sinav goreve devam az dahi bu olanlar 0 4 Yanıtla
  • SARI FATİH...KERİZ AGALAR: HALEN SOYLENEN BU LAFLARA İNANIYORMUSUNUZ SİYASETİN KRALINI YAPIYORLAR BENDE 2012 DEN BERİ OYUMU ARTIRARAK GELMİŞ OLSAM SADE GUVENLIKLERİ DEIL POLISLERİ BİLE KAPIYA ATARDIM. İP ONLARI ELİNDE GEÇMİŞ OLSUN Ö. G. G LERR ŞTUNGEEN ŞAHIZE. . . 4 0 Yanıtla
  • serdar: Polis 3000 ile tl arasında maaş alır bunalıma girer güvenlik 1000 tl ile geçiniz bunalıma girince olay şok bütün başlıklar atılır dört gün önce iki kayıp kız polisin evinden çıktı onuda yazarmisiniz 3 0 Yanıtla
  • Deli Yürek: Hakkını ver olmasın böyle şeyler 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement