Uludağ'da 7 Yaşındaki Çocuk Kızaktan Düşerek Öldü - Son Dakika
Güncel

Uludağ'da 7 Yaşındaki Çocuk Kızaktan Düşerek Öldü

Uludağ'a ailesiyle kayak yapmaya giden 7 yaşındaki kız, annesiyle beraber bindiği kar kızağından düşerek kafasını buz kütlesine vurması sonucunda hayatını kaybetti.

25.01.2015 20:58  Güncelleme: 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uludağ'a ailesiyle kayak yapmaya giden 7 yaşındaki Elif Uymuşlar, annesiyle beraber bindiği kar kızağından düşerek feci şekilde can verdi.

DERE YATAĞINA DÜŞTÜLER

İstanbul'dan sömestr tatili için Uludağ'a gelen Ceyda Uymuşlar ile 7 yaşındaki kızı Elif Uymuşlar, bugün öğle saatlerinde kayak pistine inerek kızak kiraladı. İddiaya göre, Uludağ 2. Oteller Bölgesi kayak pistinde anne-kız aynı kızakla kaydıkları sırada dengelerini kaybederek kızaktan düştü. Dere yatağına düşerek başını buz kütlesine çarpan küçük Elif ağır yaralandı.

KÜÇÜK KIZ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yaralanan anne-kız, ambulans helikopterle Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Elif kurtarılamazken, başından ve ayağından yaralanan anne Ceyda Uymuşlar ise tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, küçük kızın cenazesi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Uludağ\'da 7 Yaşındaki Çocuk Kızaktan Düşerek Öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uludağ'da 7 Yaşındaki Çocuk Kızaktan Düşerek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • devlett: Zenginin derdi bizimi gerdi bosver olacagi varmis olmus fazla şımartmamak lazim 6 111 Yanıtla
  • C.D.: Slm Ben Bursa da oturuyom 55 yaşındayım emekliyim uludağa nereden çıkıldığını bilmiyorum . Ben eve ekmek zor alıyorum . Ne işin var orada . Belli ki zengin çocuğu üzülmeye değmez . Saygılar . 4 56 Yanıtla
  • anonim: Her uludaga giden zengin mi Allahin belalari. Bilmeden etmeden konuşuyorsunuz. Zengin olsa bile o annenin babanin acısını paylasamayacak kadar kaybettiniz bütün duygularinizi demek ki. 29 0 Yanıtla
  • Nursen : Allahim kimseye evlat acisi gostermesin Allah rahmet eylesin 24 0 Yanıtla
  • Cin ali m: Olan tenekeler sizin cigeriniz yokmu o daha bil gunahsiz melekdi zengin fakir ne fark eder dilim varmiyo bile sizede birgun nasip eder demeye kalpsiz insanlar allah rahmed edsin aylesine allah sabir versin ates düsdugu yeri yakar 22 0 Yanıtla
  • cok guzel: Calisma, okula gitme, aklin sade itlige yonelsin, sonuc olarak ben bir paket sigara alamiyorum de, varlikli olani kiskan ve hakaret et , olusune hakaret et , boyle bir vicdan nerede var. hem bumlar kari koca ogretmen, yasamlari boyunca belki ilk gelisi. uludagda gunubirlik gelip eglenende cok. siz suruler halinde eminomunde gezin, ona buna, turiste satasin. alt yapi yok. terbiye yok. umarim birgun yasarsiniz demeye dilim varmiyor. 19 0 Yanıtla
  • Tuğrul Bay: İnsanlar vicdanını kaybetmiş,yazık!!! Ölüye,acısı olana bile saygı kalmamış!!! Unutma Her Canlı Birgün Ölümü Tadacak!!! Allah Rahmet Eylesin Küçük Yavrucuğa,Ailesinede Sabır Versin!!! 15 0 Yanıtla
  • Milliyetçi: Küçük bir kızın ölümüne böyle yorumlar yapılması çok üzücü, sizler nasıl insanlarsınız. Sizin vicdanınız yok mu? Hele o 55 yaşında ki emekli arkadaş umarım o zar zor aldığın ekmeği de bulamazsın. Size müstehak olan budur. 12 1 Yanıtla
  • tarik: Bugün annesini acile ben yetiştirdim olay anında oradaydım allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten . 10 0 Yanıtla
  • misafir yorumcu: 7 yaşında bir can ölmüş. Bir eve ateş düşmüş. Anne baba yanmış. Bazı mahluklar, öyle yorumlar yapmışlar ki akıl tutulması yaşıyorum. Şamata yapanlar , bu acı olayda bile zengin fakir edebiyatı yapanlar. Vay yurdum insanı. Bu haber sitesinin insan yorumcu sayısı git gide azalıyor. Haydi Allah yardımcınız olsun. İnşallah bi gün çok geç olmadan insan olduğunuzu hatırlarsınız. İnsanlar beğensin hayvanlar beğenmesin. Hayvan oğlu hayvanlar da olumsuz bi şey yazsın. Çokta tın. Lafa değil söyleyene bakarım adam mı diye. 7 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Batman'ın İkiköprü beldesi lale motifli aydınlatmalarla ışıklandırıldı
    13:09 Batman'ın İkiköprü beldesi lale motifli aydınlatmalarla ışıklandırıldı

    Batman'ın Beşiri ilçesine bağlı İkiköprü beldesinde, belediye tarafından yapılan çalışmalar sonucunda caddeler lale motifli aydınlatmalarla ışıklandırıldı. Beşiri Kaymakamı ve İkiköprü Belde Belediye Başkan vekili Muhammed Yılmaz, yapılan çalışmaların beldeye büyük bir değişim getirdiğini ve İkiköprü'yü mutlu insanların yaşadığı bir belde haline getirmek için çalıştıklarını belirtti.

  • Ardahan'da Bahar Mevsiminde Yağan Kar Erimedi
    13:07 Ardahan'da Bahar Mevsiminde Yağan Kar Erimedi

    Ardahan'da bahar mevsiminde yağan kar, havaların soğuk seyretmesi nedeniyle erimedi. Kentte ilkbahar mevsiminin ilk ayı olan mart ayı boyunca yoğun kar etkili oldu. Hava sıcaklığının gece sıfırın altında seyrettiği şehir, beyaz örtüyle kaplı bulunuyor. Mart ayının son günlerinde de soğuk seyreden hava nedeniyle il merkezindeki kar erimedi. Karla kaplı Ardahan Üniversitesi kampüsünde ise 'kara kış'ı aratmayan manzaralar oluştu.

  • Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan İstanbul'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Manisa'da oy kullanacak
    13:07 Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan İstanbul'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Manisa'da oy kullanacak

    31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan İstanbul'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de memleketi Manisa'da ilk kez Genel Başkan olarak oy kullanacak. Ankara'da 8, İstanbul'da Erdoğan dışında 2 siyasi parti lideri sandığa gidecek.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk İlçe Terminali'ni Ziyaret Etti
    13:07 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk İlçe Terminali'ni Ziyaret Etti

    İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Selçuk İlçe Terminali'nin Mayıs ayında açılacağını belirterek, yeni terminalin Selçuk'a turizm pastasından aldığı payı büyüteceğini söyledi.

  • Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
    13:04 Düzce'de Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

    31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde 'Seçim Güvenliği ve Koordinasyon Toplantısı' düzenlendi. İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder'in yanı sıra müdür yardımcıları ve sıralı amirlerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda seçim güvenliği ve seçim tedbirleri konuları ele alındı. Toplantıda, seçim günü oy verme ve oyların sayımları süreçlerinde emniyet ve asayişin sağlanması için alınan tedbirler görüşüldü ve istişareler yapıldı.

  • Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu
    13:04 Denizli'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için sandık ve seçmen dağılımı belli oldu

    Denizli'de yapılacak olan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde kurulacak 2 bin 632 sandıkta 800 bin 548 seçmen tercihini yapacak. İlçelere göre açıklanan rakamlara göre, toplamda 2 bin 631 sandıkta 800 bin 548 vatandaş oy kullanacak.

  • Fatih'te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını defalarca bıçakladı
    13:03 Fatih'te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını defalarca bıçakladı

    Fatih'te iki arkadaş arasında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında saldırgan, arkadaşını defalarca bıçakladı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olayın güvenlik kamerasına yansıyan anları dehşet vericiydi.

  • Murat Kurum: İstanbul'un geleceği için karar vereceğiz
    13:03 Murat Kurum: İstanbul'un geleceği için karar vereceğiz

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da deprem çilesinin bitmesi ve trafik sorununun gündemden kalkması için karar vereceklerini söyledi. Kurum, inanç özgürlüğüne sahip çıkacaklarını ve belediyecilik hizmetlerinden herkesin eşit ve adil yararlanmasını sağlayacaklarını belirtti. Ayrıca, depreme hazır bir İstanbul için çalışacaklarını vurguladı.

  • Bursa'da villada yangın ve patlama: 1 ölü, 1 ağır yaralı
    13:03 Bursa'da villada yangın ve patlama: 1 ölü, 1 ağır yaralı

    Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir kişi hayatını kaybederken, villada bahçıvanlık yapan bir kişi ağır yaralandı. Polis ve itfaiye geniş çaplı soruşturma başlattı.

  • Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen dilenci suçüstü yakalandı
    13:03 Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen dilenci suçüstü yakalandı

    Adana'dan Bolu'ya dilenmek için gelen ve yaşlı gibi görünmek için kıyafetlerini değiştiren 40 yaşındaki dilenci, zabıta ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Dilenci, 2 saat içinde bin 595 TL topladı.

  • KAYMEK, Develi İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki öğrencilere hijyen kurallarını anlattı
    13:03 KAYMEK, Develi İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki öğrencilere hijyen kurallarını anlattı

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK, Develi İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu'ndaki öğrencilere hijyen kurallarını anlatmak için Kuaförlük Kursu düzenledi. Kursiyerler öğrencilerin saçlarını kesip, saç bakımı yaparken hijyen kitleri de hediye edildi.


Advertisement