Ulaştırmada İkinci Dönem - Son Dakika
Güncel

Ulaştırmada İkinci Dönem

Ulaştırmada İkinci Dönem

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın davetlisi olarak Ordu’ya geldi.

25.09.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi.

Ordu'da sürdürülen ulaştırma yatırımlarını yerinde görmek üzere Ordu'ya gelen Müsteşar Yardımcısı Hamdi Yıldırım, helikopterle Ordu- Giresun Havaalanı inşaatına indi. Burada şantiye binasında ilgililerden brifing alan Müsteşar Yardımcısı Yıldırım, Bakanlık olarak yatırım alanında ikinci aşamaya geçtiklerini belirtti. Yıldırım, "Bu aşamada süregelen ve dünyanın gıptayla baktığı yatırım dönemine giriyoruz. Bunların başında otoyollar dönemi başlıyor, köprüler, kanallar dönemi başlayacak. Bu da bütün dünyada Türkiye'yi önemli bir hale getirecek" dedi.

Ordu-Giresun Havaalanı'nın da ikinci havacılık sektörünün teknolojisi açısından önemli bir yatırım olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Bu havaalanı üzerinde çok titizlikle durduğumuz bir yatırım. Çünkü Türkiye'nin denizde ilk havaalanıdır" diye konuştu.

Yıldırım, beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve bir heyet ile birlikte helikopterle Ordu-Giresun Havaalanı, Ordu çevre yolu, Fatsa-Kumru- Korgan ve Ordu-Ulubey-Gürgentepe- Gölköy hatlarında yapımı süren yol çalışmalarını havadan inceledi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ulaştırmada İkinci Dönem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement