Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika
Politika

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması

"Bu işi muhalefete bıraksanız iki günde ülkeyi batırır. Ne ellerinde projeleri var ne de ne yapmak istediklerini biliyoruz.

12.01.2015 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Bu işi muhalefete bıraksanız iki günde ülkeyi batırır. Ne ellerinde projeleri var ne de ne yapmak istediklerini biliyoruz. Her gün değişik bir söylem, net bir bakış açısı yok" dedi.

Elvan, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, haziran ayındaki milletvekili seçimlerine çok hazırlıklı girmek zorunda olduklarını söyledi.

Temel hedeflerinin, seçimlerden sonra anayasa değişikliği yapmak, bunun için de en az 330 milletvekili kazanmak olduğunu vurgulayan Elvan, "Bu açıdan çok çalışmak zorundayız. Geceli gündüzlü çalışmak zorundayız. Ev ev, mahalle mahalle dolaşıp yapılanları anlatmak zorundayız. Bunları sizlerin gerçekleştireceğine inanıyorum" ifadesini kullandı.

Afyonkarahisar'ın 10 yıl önceki durumuyla bugünü arasında inanılmaz bir değişim olduğunu anlatan Elvan, bu ilin çok önemli avantajları bulunduğunu dile getirdi. Elvan, şöyle devam etti:

"Bugün Afyonkarahisar için harcanan kaynak tutarı tam 9 milyar lira. Ulaştırma Bakanlığı olarak 9 milyarlık yatırımın üçte birini biz gerçekleştirdik. Afyonkarahisar'ın eski günlerini ben de bilirim, ana yolun çevresindeki yeni oteller, özellikle turizmin gelişmesi, canlanma göstermesi, bizim atmış olduğumuz adımların tezahürüdür. Önümüzdeki dönem de inşallah Afyonkarahisar'da yatırımlara devam ediyoruz. Afyonkarahisar'ı bir demiryolu kavşağı haline getiriyoruz. Oy oranımız yüzde 51; düşük. Afyonkarahisar'da bunu çok daha yukarılara çekmemiz gerekiyor. İnşallah hedefimiz yüzde 60'ın üzerinde olmalı. Afyonkarahisar'ın inanılmaz bir potansiyeli var. 2015 seçimlerinde anayasayı değiştirebilecek sayıda milletvekiliyle Meclis'e girmemiz halinde Türkiye şahlanacaktır."

"Kendimizle yarışıyoruz"

Türkiye'nin önünün açık olduğunu ancak herkese çok büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Elvan, plan ve program dahilinde gece gündüz çalışılıp bunun gereğinin yerine getirileceğine inandığını kaydetti.

Zamanın çok hızlı aktığına dikkati çeken Elvan, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Sayın Başbakanımız, gece sabahlara kadar çalışıyor, gece gündüz koşuşturuyor. Bizler sabah 08.00'de başlıyoruz, her gün 00.00, 01.00, 02.00'ye kadar; çalışma tempomuz bu. Cumartesimiz pazarımız yok yani öyle bir şey söz konusu değil. Zaten gece gündüz çalışacağız, geleceğimiz için, çocuklarımız için, torunlarımız için ve Türkiye için bu mücadeleyi yapacağız. Yoksa bu işi muhalefete bıraksanız iki günde ülkeyi batırır. Ne ellerinde projeleri var ne de ne yapmak istediklerini biliyoruz. Her gün değişik bir söylem. Net bir bakış açısı yok. Zaten kendimizle yarışıyoruz ama her şeyin en iyisini yapmak zorundayız. Daha fazla başarılı olmak istiyoruz, daha güçlü olmak istiyoruz, bu ülkeyi daha da güçlendirmek, daha da hızlı büyütmek istiyoruz." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement