Ukrayna Ordusu Slavyansk'ı Kuşattı - Son Dakika
Güncel

Ukrayna Ordusu Slavyansk'ı Kuşattı

Ukrayna Ordusu Slavyansk\'ı Kuşattı

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk iline bağlı Slavyansk ilçesinin etrafı Ukrayna ordusu tarafından sarıldı.

16.04.2014 00:06  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk iline bağlı Slavyansk ilçesinin etrafının Ukrayna ordusunu tarafından sarıldığı bildirildi.

İLÇENİN ÜÇ TARAFI ÇEVRİLDİ

Ukrayna ordusunun, Rusya yanlısı silahlı gruplarca bazı kamu binaları işgal edilen ilçenin üç tarafını çevirdiği ve giriş–çıkış için yalnızca bir ana yol bıraktığı bildirildi. AA muhabirinin aktardıklarına göre, bazı yerel polislerin de desteğini alan silahlı kişilerin teslim olmayı kabul etmediği ifade edildi. Silahlı grubun, operasyon olasılığına karşılık, bölgede yaşayanlardan ilçeyi boşaltmalarını istediği, çok sayıda kişinin araçlarıyla kenti terk etmeye başladığı belirtiliyor. Ukrayna'nın geçici Devlet Başkanı Aleksandr Turçinov, Donetsk bölgesinin kuzeyinde terörle mücadele operasyonu başlatılması talimatı vermişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ukrayna Ordusu Slavyansk'ı Kuşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Cihan: Sen istiyor savaş o zaman verecek bir şehir daha :D 9 6 Yanıtla
  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin Temeli Atıldı

    Batman Organize Sanayi Bölgesi'nde yapılacak olan Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı törende konuşan Canalp, kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirtti. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu vurgulayarak, projenin 2025'te açılması hedeflenen bir tesis olduğunu söyledi.


Advertisement