Ukrayna: Büyük Bir Savaş Kapımıza Dayandı - Son Dakika
Dünya

Ukrayna: Büyük Bir Savaş Kapımıza Dayandı

Ukrayna: Büyük Bir Savaş Kapımıza Dayandı

Ukrayna Savunma Bakanı Valeriy Geletey, Rusya yanlısı ayrılıkçıların Luhansk'taki havalimanını ele geçirmesiyle büyük savaşın kapılarına dayandığını ifade etti.

02.09.2014 10:15  Güncelleme: 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna Savunma Bakanı Valeriy Geletey, Rusya yanlısı ayrılıkçıların Luhansk kentinde bulunan havalimanını ele geçirmesi sonucu büyük bir savaşın kapılarına dayandığını ifade etti.

"2. DÜNYA SAVAŞI'NDAN BERİ GÖRÜLMEYEN BİR SAVAŞ KAPIMIZDA"

Geletey Facebook sayfasından yaptığı açıklamada, "Avrupa'nın 2. Dünya Savaşı'ndan beri görmediği büyük bir savaş kapımıza dayandı" dedi. Ülkelerindeki teröristleri durdurmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Geletey, Rusya'ya karşı her ne olursa olsun topraklarını savunacaklarını ifade etti.

ORDU, SAATLERCE SÜREN ÇATIŞMA SONRASI GERİ ÇEKİLMEK ZORUNDA KALDI

Ukrayna'nın doğusunda Rusya sınırında bulunan Luhansk kentinde dün Rusya yanlısı ayrılıkçılarla çatışan Ukrayna ordusu saatlerce süren çatışmalar sonucu geri çekilmek zorunda kalmıştı. Ukrayna hükümet sözcüsü Andriy Lysenko Rusya'ya ait olduğunu iddia ettiği tankların Ukrayna askerlerine ateş etmesi sonucu geri çekilmek zorunda kaldıklarını kaydetmişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Ukrayna: Büyük Bir Savaş Kapımıza Dayandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • 1453 kartallar1: BİZDEKİ GEZİ ZEKALILAR ÇAPULCULAR BU UKRAYNA DAN DERS ALMALARI LAZIM O KÜÇÜCÜK BEYİNLERINI ÇALIŞTIRMALARI LAZIM 10 9 Yanıtla tolga: biz gezi zekalılar senin de söylediğin gibi beynimizi çalıştırabiliyoruz ama siz geri zekalılada o da yok 0 0
  • alpi: nukleeri patlatın artık, vergilerden cezalardan dayancak gucumuz kalmadı 6 1 Yanıtla melissa akman: harbiden bugun dukkanı acar acmaz gıda tarım ve hayvancılık mudurlugunden geldiler tost makinası caydanlıgı gorduler 50 tl para vermem gerekiyormus belge icinmiymiş nemis anlamadım, satıs yapmıyorum kendim için dedim genede tuttular tutanagı 0 0
  • ADOLF HİTLER RUHUN ŞAT OLSUN: AVRUPA ÖNCE POPPOPLAR SONRADA GERİ ÇEKİLİR. AVRUPA AMERİKA İSRAİL ÇIKARI OLMAYACAGI TOPRAKTA İŞİ OLMAZ. DIŞ POLİTİKA ÇIKAR ÜZERİNE KURULUDUR. İNSANLARI BİRBİRİNE DÜŞÜRÜR SONRADA TELEVİZYONLARDAN ZEVKLE SEYREDER. EN GÜÇLÜSÜ HANGİSİ, EN GÜÇLÜSÜ HANGİSİ DİYE 5 0 Yanıtla
  • kenan cenk: birde savaş eksikti zaten. ortalık allah etmeye toz -duman olucak. 1 0 Yanıtla
  • Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı
    09:07 Küresel Piyasalar Yılın İlk Çeyreğini Pozitif Seyirle Tamamladı

    Küresel piyasalar yılın ilk çeyreğini pozitif seyirle tamamlarken, bugün ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları ve Banka'nın enflasyon göstergesi olarak dikkate aldığı kişisel tüketim harcamaları verileri yatırımcıların odağına yerleşti.

  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var
    03:15 İsrail, Suriye'yi savaş uçaklarıyla vurdu! En az 36 asker hayatı kaybetti, çok sayıda yaralı var

    Gazze'yi kan gölüne çevirip binlerce Filistinliyi katleden İsrail bu kez Suriye'ye saldırdı. Savaş uçakları Halep'teki uluslararası havalimanı ile Sefire ilçesindeki savunma fabrikalarını vurdu. Saldırıda 36 Suriye askeri hayatını kaybederken, çok sayıda kişi yaralandı.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement