Uğur Hazırlık Lisesi, Sakarya'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Uğur Hazırlık Lisesi, Sakarya'da Açıldı

Dershane ve özel okulların verdiği eğitimin birleştirilmiş halini öğrencilerine sunacak olan Uğur Hazırlık Lisesi (UHL) Sakarya’da gerçekleştirilen törenle açıldı.

01.10.2014 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, dershanelerin kapatılmaya başlanacak olmasıyla eğitim dünyasında yeni bir dönemi başlatarak üniversiteye hazırlık okullarını hayata geçirdi. Bu anlayışla geçtiğimiz yıl 3 okulu faaliyete geçiren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, bugün Türkiye genelinde 15 noktada eğitim öğretime başladı. Türkiye genelinde açılan 15 Uğur Hazırlık Lisesi’nden biri olan Sakarya Uğur Hazırlık Lisesi, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde kurdelenin kesimiyle 2014-2015 eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Mütevelli Heyet Başkanı Enver Yücel, “Sakarya’da açtığımız bu lise türü, Uğur Hazırlık Liseleri geçen yıl 3 tane ile başladık, bu sene 15 tane ile Türkiye’de eğitim ve öğretim hayatına başlıyoruz. Önümüzdeki yıllarda, artarak devam edecek. Türkiye’deki eğitim anlayışına, öğrencilerin üniversiteye girişlerine yardımcı olabilecek türden akademik bir lise olarak vurgulayabileceğimiz bir yapıya dönüştü. Yani dershane ile okulun bir arada eğitim öğretim faaliyetini sürdürecek bir yapı oluşturduk. Diğer liselerden bu liseyi ayırt eden nedir, tabii ki burası da Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, burası da bir Anadolu Lisesi statüsünde bir okul, bir lise. Öğrencilerimize, gerek Milli Eğitimin göstermiş olduğu müfredat çerçevesinde eğitim ve öğretimlerini yapacağız. Gerekse de üniversiteye hazırlık da mükemmel bir çalışma yapacağız, hazırlık yapacağız. Öğrencilerin tekrardan, ekstradan bir özel ders veya özel dershane gereksinimini ortadan da kaldırmak gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Sakarya Uğur Hazırlık Lisesi Müdürü Yavuz Müftüoğlu, kurdele kesimi ve konuşmaların ardından açılışa katılan protokol üyelerine ve velilere okulu gezdirdi. 

BİLAL BİLİR - BURAK CAN TOKYÜREK

SAKARYA

Uğur Hazırlık Lisesi, Sakarya\'da Açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Uğur Hazırlık Lisesi, Sakarya'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement