Salih Uçan, Roma'nın Şampiyonlar Ligi Kadrosunda - Son Dakika
Spor

Salih Uçan, Roma'nın Şampiyonlar Ligi Kadrosunda

Roma, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği takım kadrosunu Salih Uçan'ı da kattı.

03.09.2014 00:45  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AS Roma, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceği takım kadrosunu Avrupa Futbol Federasyonları Birliğine (UEFA) bildirdi.

SALİH DE KADRODA

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon (E) Grubu'nda İngiltere'den Manchester City, Almanya'dan Bayern Münih ve Rusya'dan CSKA Moskova ile mücadele edecek AS Roma, 2014-2015 sezonunda devler liginde forma giyecek 25 kişilik oyuncu listesini açıkladı. AS Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, bu sezon başında Fenerbahçe'den 2 yıllığına kiralanan genç orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı da kadroya dahil etti.

İLK MAÇ CSKA MOSKOVA

2010-2011 sezonun ardından bu sezon yeniden Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan sarı kırmızılı İtalyan takımı, "devler ligi"nde ilk maçını 17 Eylül'de evinde CSKA Moskova'ya karşı yapacak.

İŞTE ROMA'NIN DEVLER LİGİ KADROSU

AS Roma'nın Şampiyonlar Ligi kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Astori, Boriello, Castan, Cole, Curci, de Rossi, de Sanctis, Destro, Florenzi, Gervinho, Holebas, Iturbe, Keita, Ljajic, Maicon, Manolas, Nainggolan, Paredes, Pjanic, Skorupski, Strootman, Torosidis, Totti, Salih Uçan, Yanga-Mbiwa.

Salih Uçan, Roma\'nın Şampiyonlar Ligi Kadrosunda
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Salih Uçan, Roma'nın Şampiyonlar Ligi Kadrosunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • musti: inşallah başarılı olursun arda gibi 1 0 Yanıtla

Advertisement