Şampiyonlar Ligi'nde Rekorlar Gecesi - Son Dakika
Spor

Şampiyonlar Ligi'nde Rekorlar Gecesi

Shakhtar Donetsk ve Bayern Münih, turnuvada yeni rekorlar kırdı. Shaktar Donetskli Luiz Adriano, 5 gol kaydettiği maçta birçok rekora imza attı.

22.10.2014 01:03  Güncelleme: 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan ve toplamda 40 golün atıldığı üçüncü maçlar, birçok rekoru da beraberinde getirdi.

İLK DEFA İLK YARIDA 6 GOL ATTI

H Grubu'nda Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in deplasmanda Bate Barisov'u 7-0 yendiği karşılaşmada ilk defa bir Şampiyonlar Ligi takımı bir devrede 6 gol attı.

ADRIANO, MESSI'NİN REKORUNU EGALE ETTİ

Shakhtar Donetskli Luiz Adriano ise Belarus ekibi karşısında 5 kez fileleri havalandırarak Lionel Messi'nin "Şampiyonlar Ligi'nde bir maçta en çok gol atan oyuncu" rekorunu egale etti.

12.FUTBOLCU ADRIANO

Brezilyalı golcü, ilk yarıda 17 dakika içinde 4 kez (28, 36, 40, 44) fileleri havalandırarak bu gol sayısına en kısa sürede ulaşan futbolcu oldu. Ayrıca, turnuvada bir maçta 4 ve üstü gol atan 12. futbolcu olmayı da başardı.

BAYERN DE REKOR KIRDI

Bayern Münih'in deplasmanda Roma'yı 7-1 yendiği maçta Bavyera temsilcisi, ilk yarıda rakibinin filelerini 5 kez havalandırarak "bir devrede en çok fileleri havalandıran deplasman takımı" unvanını ele geçirdi.


Şampiyonlar Ligi\'nde Rekorlar Gecesi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şampiyonlar Ligi'nde Rekorlar Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • KENAN Ç.: HABERDE BİR KARMAŞA VAR DEĞERLİ YAZAR ARKADAŞLAR ÜST PARAGRAFTA SHAKTAR İLK DEVRE DE 6 GOL ATTI VE REKOR KIRDI DİYORSUNUZ ALT KISIMDA BAYERN 5 ATTI REKOR KIRDI DİYORSUNUZ. AYRICA HER İKİSİDE DEPLASMAN TAKIMI. 2 0 Yanıtla
  • hamsikafalı: hiç insaf kalmadı yav 1 0 Yanıtla

Advertisement