UEFA Şampiyonlar Ligi Kuraları - Son Dakika
Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Kuraları

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana takımlarıyla eşleşen Galatasaray'ın genel sekreteri Fatih İşbecer, "İyi bir kura oldu, bu grupta Galatasaray'ın başarılı olacağını, iyi işlere imza atacağını tahmin ediyorum" dedi.

27.08.2015 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekiminde C Grubu'nda Benfica, Atletico Madrid ve Astana takımlarıyla eşleşen Galatasaray'ın genel sekreteri Fatih İşbecer, "İyi bir kura oldu, bu grupta Galatasaray'ın başarılı olacağını, iyi işlere imza atacağını tahmin ediyorum" dedi.

Monako'daki Grimaldi Forum'da yapılan UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası AA muhabirinin sorularını cevaplayan İşbecer, C Grubu'ndaki rakipleri hakkında değerlendirmede bulundu.

Galatasaray'ın gruptaki hiçbir takımdan korkmaması gerektiğini belirten İşbecer, sarı-kırmızılıların Santiago Bernabeu Kupası maçında Real Madrid'e karşı başarılı bir performans sergilediğini anımsatarak, "Takımın DNA'sı Türk olmayan ekipleri yenmek üzerine kurgulanmış. Bu kupada daha önce çeyrek finale çıktık. UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa'yı aldık. Bu da umuyorum böyle başarılı bir yılın başlangıcı olur" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'nde kolay grup olmadığının altını çizen İşbecer, "Her takım kendi ülkelerinin en iyisi. Bu grupta Galatasaray'ın başarılı olacağını, iyi işlere imza atacağını tahmin ediyorum. Sahada gereğini yaparsak, bu gruptan çıkarız" ifadelerini kullandı.

Astana eşleşmesiyle ilgili, bir Asya takımıyla ilk defa oynayacaklarını vurgulayan İşbecer,  "Kazakistan çok soğuk bir yer o yüzden bizim için maç tarihi çok önemli. Coğrafi koşullardan bir engel yaşamazsak, Astana'yı da başarıyla aşabileceğimizi düşünüyorum" şeklide görüş belirtti.

"Ibrahimovic, Türk ligi prototipine uygun değil"

Fransa'nın Paris Saint-Germain takımında oynayan İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in Galatasaray'a transferiyle ilgili iddialara da cevap veren İşbecer, Galatasaray'ın bu transfere şu anda çok sıcak bakmadığını belirtti.

Ibrahimovic'in çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen, görece yaşlı ve pahalı olduğuna dikkati çeken İşbecer, "Ibrahimovic, Türk ligi prototipine uygun değil" değerlendirmesinde bulundu.

Transfer sezonunun kapanmasına az bir süre kala çalışmalarının devam ettiğini kaydeden İşbecer, "Transfer sezonunda her ne kadar taraftar bizi eleştirse de ayağımızı yorganımıza göre uzatmaya karar verdik. UEFA kriterlerinden dolayı artık çok ciddi bir mali disiplin var, buna uygun olarak hareket ettik" dedi.

Galatasaray'ın transfer çalışmalarını kısa sürede tamamlayacağını vurgulayan İşbecer, "Önümüzdeki günlerde lige ve Şampiyonlar Ligi'ne en iyi şekilde hazır olacağımıza inanıyorum" şeklinde görüş belirtti.

"Kolay gruba düştük"

Galatasaray'ın birinci torbadan eşleştiği Portekiz'in Benfica takımının eski oyuncusu ve şimdiki yöneticilerinden Nuno Gomes ise "Galatasaray zor bir takım fakat hoş bir maç geçireceğimizi düşünüyorum. Kolay bir gruba düştük" diye konuştu.

Sarı-kırmızılılara karşı daha önce maç tecrübeleri olduğuna dikkati çeken Gomes, "Galatasaray'ı Portekiz'de ağırlamak için sabırsızlanıyoruz, İstanbul'da da iyi bir maç çıkaracağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor UEFA Şampiyonlar Ligi Kuraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement