UEFA Avrupa Ligi Kuraları - Son Dakika
Spor

UEFA Avrupa Ligi Kuraları

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakiplerinden Celtic'in güvenlik şefi Ronnie Hawthorn, Van Persie ve Nani gibi futbolcuları izlemenin, taraftarı için etkileyici olacağını söyledi.

28.08.2015 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe'nin rakiplerinden Celtic'in güvenlik şefi Ronnie Hawthorn, Van Persie ve Nani gibi futbolcuları izlemenin, taraftarı için etkileyici olacağını söyledi.

Grimaldi Forum'da gerçekleştirilen kura çekiminin ardından, İskoç kulübünün yetkilisinin yanı sıra Ajax eski kalecisi ve Pazarlama Müdürü Edwin Van der Sar ve Molde Yönetim Kurulu Başkanı Tarje Nordstrand Jacobsen, AA'ya değerlendirme yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nin gittikçe zorlaştığını belirten Hawthorn, "Celtic taraftarı için Van Persie ve Nani gibi futbolcuları izlemek etkileyici olabilir" derken, İstanbul'daki maçı da sabırsızlıkla beklediklerine dikkati çekti.

Fenerbahçe'ye karşı daha önce oynamadıklarını ve takımı tanımaya çalışacaklarını kaydeden Hawthorn, "Fenerbahçe iyi bir üne sahip. Celtic taraftarları Fenerbahçe'ye oldukça saygı duyuyor" dedi.

Avrupa Ligi'nde bu yıl takımlara verilen para ödüllerinin arttırılmasının, futbolun kalitesinin artması adına iyi bir gelişme olacağının da altını çizen Hawthorn, bu ligin gittikçe UEFA Şampiyonlar Ligi'ne yaklaştığını ifade etti.

"Şampiyonlar Ligi kurası gibi"

Ajax'ın eski kalecisi ve pazarlama müdürü Edwin Van der Sar ise grubu, "heyecan verici" gördüğünü vurguladı.

Bu yıl Van Persie ve Nani'yi kadrosuna katmasıyla Fenerbahçe'nin önemli kazanımlarda bulunduğunu kaydeden Van der Sar, "Fenerbahçe hayranları çok coşkulu, İstanbul'da mükemmel bir buluşma olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Kurada en zor gruba düştükleri değerlendirmesinin doğru olabileceğini ifade eden Van der Sar, "Neredeyse Şampiyonlar Ligi kurası gibi" dedi.

Norveç ekibi Molde'nin yönetim kurulu başkanı Tarje Nordstrand ise eşleştikleri hiçbir takımla daha önce karşılaşmadıklarını belirterek, "İlginç bir mücadele olacak" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe hakkında fazla bilgi sahibi olmadığını belirten Nordstrand, "Gruptaki tüm takımların her biri son derece başarılı ama en zor gruba düştüğümüzü söyleyemem" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor UEFA Avrupa Ligi Kuraları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement