Uçar'dan Başkan Çerçi'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Uçar'dan Başkan Çerçi'ye Teşekkür Ziyareti

Uçar\'dan Başkan Çerçi\'ye Teşekkür Ziyareti

KUR İl Müdürü Yüksel Uçar, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye 8. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri Fuarı’na katkıda bulunduğundan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

23.07.2015 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İŞ-KUR İl Müdürü Yüksel Uçar, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye 8. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri Fuarı'na katkıda bulunduğundan dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde insanlarımızı vasıflı hale getirme ve onları kendi işlerini kurmaları konusunda destek oluyoruz." dedi.

İŞ-KUR İl Müdürü Yüksel Uçar, 8. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri Fuarı'nda katkıda bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye makamında teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Yunusemre Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kenan Akdemir de hazır bulundu.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, KOSGEB ile yapılan protokol çerçevesinde pek çok insana meslek kursları verdiklerini belirterek, "KOSGEB ile yaptığımız protokol çerçevesinde pek çok insanımıza meslek kursları vererek halk eğitimimizin de desteği ile kursiyerlerimize sertifika vererek KOSGEB'in proje desteği ile insanlarımızın kendi iş yerlerini kurma fırsatı bulduk. Bu şekilde Yunusemre Belediyesi olarak Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içerisinde insanlarımızı vasıflı hale getirme ve onların kendi işlerini kurmaları konusunda destek oluyoruz." dedi.

Geçtiğimiz aylarda İŞ-KUR tarafından gerçekleştirilen fuara Yunusemre Belediyesi olarak katkı verdiklerini vurgulayan Başkan Çerçi, "Geçtiğimiz aylarda İŞ-KUR tarafından gerçekleştirilen fuara bizde Yunusemre Belediyesi olarak katkı vermiştik. İŞ-KUR müdürümüz bu katkıdan dolayı bizlere teşekkür ziyaretinde bulundu. Bizde kendisine teşekkür ediyoruz. İstihdam şehrimiz için çok önemlidir. Yunusemre Belediyesi'ne her gün onlarca insanımız iş için müracaat ediyorlar. Daha önce İŞ-KUR ile yaptığımız bir protokol kapsamında bizimde burada bir İŞ-KUR nezaretinde belediye personelimizin de katkıda bulunduğu Beyaz Masa birimimize müracaatlar geliyor. Bizde İŞ-KUR ile diyalog içerisindeyiz. Özellikle hizmet ve sanayi noktasında ayrıca katkıda bulunduk. İstihdam Manisa için önemli. Manisa Türkiye'de işsizliğin az olduğu illerden birisidir. Manisa için belki de şu var Manisa'da işsiz insanlar var bunların çoğununda bir vasfı yok bizimde kabahatimiz var onlara bu güne kadar bir vasıf kazandırılamamış. Diğer yandan sanayi bölgesinde azda olsa vasıf arayan işçi arayan onlarca firma var. Bu durumun bir ortasını bulup vasıflı işçi arayan firmalarımızın talebin karşılamalıyız." diye konuştu.

"KATKILARINDAN DOLAYI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

İŞ-KUR İl Müdürü Yüksel Uçar da Yunusemre Belediyesi'ne, 8. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'ne katkı yaptıkları için teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Geçtiğimiz Mayıs ayında 8. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri fuarı yapılmış ve başarılı bir şekilde sonuçlandırılmıştır. Bu fuar kapsamında bize destek olan bütün kurumlara teşekkür belgesi takdim etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirmek istedik. Bu kapsamda bize büyük destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye teşekkür belgesi arz etmek amacıyla geldik. İnşallah önümüzdeki yılda yapacağımız fuarda da Yunusemre Belediyemizin katkısını bekliyoruz. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'ye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçar'dan Başkan Çerçi'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement