Uçakların Kalkış ve İnişini İlgiyle Seyrediyorlar - Son Dakika
Güncel

Uçakların Kalkış ve İnişini İlgiyle Seyrediyorlar

Uçakların Kalkış ve İnişini İlgiyle Seyrediyorlar

Erdoğan ve Davutoğlu'nun katılımıyla açılan Ordu- Giresun Havalimanı'nda uçakların iniş ve kalkışları vatandaşlar tarafından ilgiyle izleniyor.

30.05.2015 12:00  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu- Giresun Havalimanı'nda iniş ve kalkış yapan uçaklar çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izleniyor. Havalimanı yakınında bulunan evlerinin balkonundan uçakları izleyen 63 yaşındaki Ayşe Cörüt, "Üç çocuğum gurbette. Buraya tatile uçakla geldiklerinde onları balkondan karşılayacağım" dedi.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NUN KATILIMIYLA AÇILMIŞTI

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine yapılan ilk ve tek, dünyanın ise üçüncü havalimanı olan Ordu'nun Gülyalı İlçesi'nde inşaa edilen Ordu- Giresun Havalimanı bir hafta önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla hizmete açıldı. Ordu ve Giresunlular'ın yaklaşık 50 yıllık özlemini bitiren havalimanı, açıldığı günden bu yana Ordu ve Giresunlu'lar tarafından yoğun olarak ziyaret ediliyor. Havalimanı çevresinde ki evlerde oturan vatandaşlar da balkonlarında çaylarını yudumlarken bir taraftan da uçakların kalkış ve inişini seyrediyor.

ÇOCUKLARI UÇAKLA GELDİKLERİNDE BALKONDA KARŞILAYACAK

Havalimanı yakınında iki katlı evde oturan evli ve 3 çocuk annesi Ayşe Cörüt duygularını şöyle dile getirdi: "Havalimanı yapılmadan önce burası sahildi, çocuklarımız burada büyüdü. Şimdi buraya havalimanı yapıldı. Uçakların kalkış ve inişini seyrediyoruz çok güzel bir duygu. Çocuklarım İstanbul'da yaşıyor. Onlar gelip gidecekler. Misafirlerimiz de geliyor uçakları seyretmeye, bu duyguyu yaşamak çok güzel. Havalimanında uçakları izliyoruz. Çocuklarım uçakla geldiklerinde onları buradan karşılayacağım."

UÇAKLARI GÖRMEK İÇİN İLÇEYE GİDİYORLAR

Ordulular ve Giresunlular uçakların iniş ve kalkış saatlerinde havalimanı çevresine giderek, karayolu üzerinde yüksek yerlere çıkarak uçakların kalkış ve inişlerini rahat bir şekilde seyredebiliyor. Uçakların iniş ve kalkışını heyecanla seyreden vatandaşlar cep telefonlarıyla da o anları kaydediyor. Gülyalı'daki Ordu- Giresun Havalimanı Ordu kent merkezine 16 kilometre, Giresun merkeze ise 31 kilometre mesafede bulunuyor.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçakların Kalkış ve İnişini İlgiyle Seyrediyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Temel Dursunoğlu: Yani öküzün trene baktiğí gibi 6 20 Yanıtla
  • Takip: Her zaman AKP 13 9 Yanıtla
  • sarsıntı : akp yapar size binmek deil izlemek düşer 12 10 Yanıtla
  • ankara kartali: Akpye oy veren zihniyet 9 9 Yanıtla
  • sercan: Akp yapar sizde öyle bakarsınız 13 4 Yanıtla
  • sercan: Haberleri yapan kesin akp cidir 5 12 Yanıtla
  • sarsıntı : Onun mersedesi var güzelmi güzel Şöförü de var özel mi özel Bastı mı gaza gidermi gider Maalesef ruhu yok Onun için hiç mi hiç şansı yok 5 10 Yanıtla
  • Günahkar: Millletin geçim sıkıntısı yok uçağı izliyormuş vay be Ne ala memleket 10 4 Yanıtla
  • BOYLE GAZETECI OLMAZ OLSUN: UCAK GORUPTE BAKMAYAN VARMI UCAGA BAKMAK GORGUSUZLUKMU BUNU HABER YAPAN GAZETECI DEGIL BENCE INSANLARI KUCUK GOREN MAHLUK KENDISI ZATEN INSAN DEGIL 5 8 Yanıtla
  • uyyy: Uçak gören masum laz 9 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi
    20:58 Şanlıurfa'da Büyük Filistin Yürüyüşü düzenlendi

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Gazze Dayanışma Platformu tarafından organize edilen Büyük Filistin Yürüyüşü'ne sivil toplum kuruluşları, siyasi partiler ve vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Yürüyüşte İsrail'e karşı sloganlar atıldı ve Filistin'in savunulmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İBB Arnavutköy'de Kent Lokantası açtı
    20:57 İBB Arnavutköy'de Kent Lokantası açtı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Arnavutköy'de Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılışta yaptığı konuşmada lokantanın önemini vurgulayarak, İstanbul'un bütün ilçelerinde Kent Lokantası açacaklarını belirtti. İmamoğlu ayrıca Çatalca'da düzenlenen halk buluşmasında çiftçilere destek sözü verdi ve seçimlerde destek istedi.

  • İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu: 'Yaptığımız ittifakı olanca açıklığıyla, dürüstçe yaşadık'
    20:57 İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Buğra Kavuncu: 'Yaptığımız ittifakı olanca açıklığıyla, dürüstçe yaşadık'

    İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Buğra Kavuncu, partisinin düzenlediği sokak iftarında yaptığı konuşmada, ittifak sürecini ve diğer partilerin listelerine müsaade etmediklerini belirtti. Kavuncu, ayrıca kentsel dönüşüm, ulaşım sorunları ve düzensiz göç konularına da değindi.

  • Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi
    20:56 Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, öğrencilere iftar programı düzenledi

    Düzce Üniversitesi Rektörlüğü, Ramazan ayı münasebetiyle öğrencilerine yönelik iftar programı düzenledi. Programa Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, öğretim üyeleri, daire başkanları ve öğrenciler katıldı. Rektör Sözbir, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek Ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını temenni etti. İftar programı, yapılan duanın ardından sona erdi.

  • Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi
    20:56 Antalya İl Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi

    Antalya İl Müftülüğü tarafından Muratpaşa ilçesinde düzenlenen iftar programına Muratpaşa Kaymakamı Orhan Burhan, İl Müftüsü Nazif Fethi Yalçınkaya ve şehit ve gazi aileleri katıldı. Yapılan konuşmalarda, ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışmanın önemi vurgulandı ve şehit ve gazi ailelerine minnet duyguları ifade edildi.

  • Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor
    20:49 Beypazarı'nda İnşaat Çalışmaları Devam Ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yürütülen çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısına katıldı. Tuzcuoğlu, deprem bölgesinde sıfırdan inşa çalışmalarının devam ettiğini ve Beypazarı'nda da birçok projenin tamamlandığını açıkladı. Ayrıca, TOKİ tarafından yapılan konutların tapu işlemleri sürerken, altyapı sorunlarının çözümü için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

  • Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor
    20:45 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Malpraktis Yasası Türkiye'de kökten çözülüyor

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek Malpraktis Yasası hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis'in Türkiye'de çözüldüğünü belirtti.


Advertisement