Üç Roman Genci İnternet Kafede Buldukları Cüzdanı Sahibine İade Etti - Son Dakika
Güncel

Üç Roman Genci İnternet Kafede Buldukları Cüzdanı Sahibine İade Etti

Üç Roman Genci İnternet Kafede Buldukları Cüzdanı Sahibine İade Etti

Balıkesir'de üç Roman genç, gittikleri internet kafede buldukları içinde 1600 lira paranın bulunduğu cüzdanı sahibine ulaştırdı.

01.10.2015 18:01  Güncelleme: 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Dursunbey İlçesi'nde, üç genç, gittikleri internet kafede buldukları içinde 1600 lira para ve kredi kartları bulunan cüzdanın sahibine ulaştırılmasını sağlayarak örnek bir davranış sergiledi.

21 YAŞINDAKİ GENCE AİT OLDUĞU ANLAŞILDI

Roman kökenli, yaşları 12 ile 15 arasında değişen Hüseyin Tetik, Emral Erol ve Özgür Kahraman, Ferah Mahallesi, Yıldız Sokak'taki bir internet kafede içinde 1600 lira para ve kredi kartları bulunan cüzdan buldu. Üç arkadaş, hemen içi para dolu cüzdanı, internet kafenin işletmecisi Oğuz Çakırcalı aracılığıyla sahibine ulaştırılmak üzere zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta ekipleri de cüzdanın, Bandırma'da gündelik işlerde çalışan 21 yaşındaki Hüseyin Duman'a ait olduğunu belirledi. Cüzdan tutanakla Duman'a teslim edildi.

"BULUNMASINDAN ÜMİDİMİ KESMİŞTİM"

Kaybettiği cüzdanının bulunduğunu öğrenince büyük sevinç yaşadığını belirten Duman, "Erdemli bir şekilde paraya dahi el sürmeden gerekli mercilere ileten bu tertemiz üç kardeşime ve onları yetiştiren ailelerine teşekkkür ediyorum. İnternet kafede otururken, cüzdanım büyük ihtimalle koltuk minderlerinin arasına düştü. Artık, bulunmasından umudumu kesmiştim. Zabıtalar cüzdanımın bulunduğunu söyleyince kısa bir süre şaşkınlık yaşadım" dedi.

İnternet kafenini işletmecisi Çakırcalı ile kayıp cüzdanı bulunan Duman, üç gence örnek davranışları nedeniyle bir miktar para vererek ödüllendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Üç Roman Genci İnternet Kafede Buldukları Cüzdanı Sahibine İade Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement