Twitter Heyeti Ankara'da - Son Dakika
Güncel

Twitter Heyeti Ankara'da

Twitter'ın üst düzey yetkililerinden oluşan heyeti, BTK ve TİB yöneticileri ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi.

14.04.2014 14:34  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Twitter'ın üst düzey yetkililerinden oluşan heyeti, BTK ve TİB yöneticileri ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi.

Twitter heyeti, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) yöneticileri ile görüşecek.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ile Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, Twitter ile Türkiye'deki planlarını masaya yatıracak. Türkiye yasalarıyla uyumluluk ve bu çerçevede Türkiye'de şirket kurulması, şirket yetkilileri ile konuşulacak konular arasında yer alıyor.

Toplantıya katılacak isimler arasında BTK Başkanı Tayfun Acarer ve TİB Başkanı Ahmet Cemaleddin Çelik'in yanı sıra Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri de yer alıyor. Buna ek olarak vergilendirme konusu da Türk yetkililerle konuşulacak.

BTK Başkanı Tayfun Acarer, BTK'ya girişinde yaptığı açıklamada, öncelikle mahkeme kararlarının sonuçlanmasını istediklerini belirterek, "Mevcut mahkeme kararları değil, bundan sonraki süreçte de benzer sıkıntılar yaşanabilir. Biz bunun toptan çözülmesini istiyoruz. Başbakanımız da bakanımız da bu konuda görüşlerini ilettiler. Bu artık sosyal bir sorun haline geldi. Biz bunun bir an önce çözülmesini istiyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement