Twitter'da "Survivor" Tweetli Tuzak - Son Dakika
Güncel

Twitter'da "Survivor" Tweetli Tuzak

Twitter'da bazı sitelere link verilerek kullanıcıların hesaplarını ele geçirme furyası bugün yeniden yoğun şekilde gündeme geldi.

18.04.2014 14:27  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok sayıda kişinin tıkladığı virüsün yüzlerce kişiye bulaştığı ve hızla yayıldığı dikkat çekiyor. Bu tweet'teki linkleri taşıyanların hesaplarından aynı tweet otomatik olarak atılıyor ve virüs bu şekilde hızla yayılıyor. Bazı tweet'lerde linkler ve hashtag'ler değişse de "Survivorda sevişme görüntülerini gördünüz mü ortalık karışacak :)" kısmı sabit kalıyor.

DAHA ÖNCE DE DENENMİŞTİ

Bu tweet'lerle karşılaşanların kesinlikle linkleri ve hashtag'leri tıklamaması gerekiyor. Aynı yöntemler twitter’da daha önce de başka başlıklarla denenmiş, hesapları ele geçirilenler kendilerinin haberi bile olmadan başkaları için otomatik birer bot’a dönüşmüştü.

İşte kullanıcıların düştüğü o tuzak;

Twitter\'da "Survivor" Tweetli Tuzak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Twitter'da 'Survivor' Tweetli Tuzak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • FACEBOOK TANDA YAPILIYOR: Aynı şeyi facebook tanda yaptılar pc ye format attırmak zorunda kaldım , bir video ya tıkladım ve google chrome den ne zaman girsem benim adıma herkese reklam paylaşmaya başladı ve pc ye format attırmak zorunda kaldım ... 3 1 Yanıtla
  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement