Tütün ve Uyuşturucu Kullanımı Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Yerel

Tütün ve Uyuşturucu Kullanımı Masaya Yatırıldı

Tütün ve Uyuşturucu Kullanımı Masaya Yatırıldı

Aydın’ın Efeler ilçesinde Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü tarafından İl Tütün Kontrol Kurulu ve Uyuşturucu Maddelerle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

08.10.2015 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesinde Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü tarafından İl Tütün Kontrol Kurulu ve Uyuşturucu Maddelerle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Yardımcısı İbrahim Yurdakul başkanlığında yapılan toplantıya kurulların üyeleri katıldı. Halk Sağlığı Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Dr. Aslı Candal, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Uz. Dr. Şeniz Karademir ve Ruh Sağlığı-Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Maddelerle Mücadele Birim sorumlusu Dr. Dilek Eda Mutlu Kolay kurul üyelerine bu yıl Ruh Sağlığı-Tütün ve Bağımlılık Yapıcı maddelerle Mücadele Birimi tarafından yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Ayrıca Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amiri Mehmet Yıldırım 'Uyuşturucu Maddelerle Mücadele' hakkında sunum yaptı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütün ve Uyuşturucu Kullanımı Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement