Tutuklanan Komiserin Eşi: Önce Ben Sorguya Çekerim - Son Dakika
Güncel

Tutuklanan Komiserin Eşi: Önce Ben Sorguya Çekerim

Geçtiğimiz hafta tutuklanan Başkomiser Hasan Hüseyin Danacı'nın hamile eşi "İddialara inansam eşimi önce ben sorguya çekerim." dedi.

31.07.2014 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yolsuzluk operasyonunu yürüten polislerden sahur vakti gözaltına alınan geçtiğimiz hafta da tutuklanan Başkomiser Hasan Hüseyin Danacı'nın eşi Merve Danacı, eşinin suçsuz olduğunu söyledi.

DOĞUMU YAKLAŞTI

Danacı, "Eşimin ve arkadaşlarının yaptığı kahramanlıklarla gurur duyuyorum. Eşim sadece benim kahramanımdı, şimdi ise tüm Türkiye'nin kahramanı oldu." dedi. Merve Danacı, yaklaşan doğumu dolayısıyla Ankara'da kayınvalidesinde kalıyor. Başkomiser Danacı, açığa alındığı için eşini doğum sürecinde yalnız bırakmak istemedi. Ancak polislere operasyon yapılacağına ilişkin haberleri duyar duymaz iftar bile yapmadan İstanbul'daki evine döndü. Danacı, sahur vakti gözaltına alındı. Eşi, Merve Danacı sabah olunca açtığı televizyonda eşinin gözaltına alındığı haberini duydu.

"HERKES BİZİM KADAR VATANI SEVMİYOR"

Merve Danacı, yaşadıkları süreci söyle anlattı: "Tutuklanma sebebi olarak evrakta sahtecilik, dediler. Eşimin suçlu olduğuna inanmıyorum. Eğer iddialara inansam eşimi önce ben sorguya çekerim. Eşim mesleğinde, puanlamada ilk sıralamadaydı. Şimdiye kadar böyleydi, bundan sonra ne oldu? Bu operasyon sanırım onların bir şeylerin üzerini örtmek için, sanırım bir şeyleri gün yüzüne çıkardıkları için yapıldı. Herkes bizim kadar vatanı sevmiyor. Herhalde bu dönem sevmeyenler ağır bastı."

Tutuklanan Komiserin Eşi: Önce Ben Sorguya Çekerim
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tutuklanan Komiserin Eşi: Önce Ben Sorguya Çekerim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): KAHROLSUN BU DÜZEN, KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM İÇİN İLK ADIM EKLEMEDDİN İHSANOĞLU BEY. . 33 28 Yanıtla ahmet güzelsoy: tayyibii sevmem ama oyum tayyibbe neden derseniz ekmelddin ABD İSRAİL tarafından gönderilen ajandır ekmeleddini tanımadan oy vermeyin sizce ölümmü sıtma mı ben sıtmaya razıyım 0 0 er: senin gibi mallarda ekmeldinde medet umu he saftirik oglum benim 0 0
  • sahte insanlık: helal olsun sizin gibi kahramanlara çünkü kahraman olmak için yolsuzluğa hırsızlığa sahteciliğe yalana savaş açtığınız için 29 27 Yanıtla
  • mertt: hamile kadını cıkarmışlar duygu sömürusü yapyorlar. peki sucsuz yere senelerce cezaeinde yatanlar ölenlerin eşleri cocukları yokmuydu bu hanım onlar içinde bir sey söyledimi acaba kim suc işlediyse cezasını ceksin bu dünyada ahirete kalmadan. . . 32 18 Yanıtla
  • şeriat: valla bunların karılarıda kocalarına çekmiş insanları inandırmak içinde çok güzel bir yerden vuruyorlar içlerinede birden bire vatan sevgisi girdi yahu şimdi söylenecek çok şey varda parmaklarıma yazık ama diyimde içimde kalmasın yahu siz cemaatçilerle başbakanın polisleriyle bir olup bu ülkeyi yok etmeye çalışanlar sizler değilmiydiniz sizin kocalarınızda gece 4 lerde tsk personellerinin evini basıp çoluk çocuğu perişan etmedinizmi içinde vatan sevgisi olan bir insan tsk yı yok etmeye çalışırmıydı sen kime ne yutturuyon bu nasıl vatan sevgisi eee buişler parayla değil sırayla oluyormuş değilmi hanım abla 21 17 Yanıtla
  • yilmaz: Bir komser kadar eside onurlu hasiyetli olmali. adalete guvenmeli olur olmadik aciklamada bulunmak icin kamera karsisina gecmemeli. birde ev ortaminda ve hamilesin, yaptigini etik bulmadim. sebep ne olursa olsun. ve bunu da haber sitesine tasiyip birseyler umanlarada tavsiyem , seviyeli habercilik yapmalaridir. hic kimsenin ailesi sizi yada bizi ilgilendirmez. 11 9 Yanıtla yuri gagarin: etik bulmaman akpli olduğun için olmasın sakın 0 0
  • adil: İlhan Selçuk gözaltına alındığında polislerin kendisine nasıl davrandığını anlattığı cümleler ŞERİAT adlı yorumcuya hatırlatılır. 5 12 Yanıtla şeriat: ilhan selçuk doğu perinçek pehh banane onlardan lan doğu perinçek bir numaralı pkklı onlara gösterdiğiniz ilgiyi hangi tsk personeline gösterdiniz tk personeline pkklı muamelesi yaparak adamlara ters kelepçe takarak gözaltına alıp alındıkları sürecede adamlara yapmadıklarını bırakmadılar beter olun inşallah 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor
    14:42 Çanakkale Kara Savaşları'nın 109. yılında binlerce ziyaretçi Gelibolu'yu ziyaret ediyor

    Gelibolu Yarımadası, Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yılı dolayısıyla düzenlenecek törenler öncesi binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Tarihi mekanlar, öğrenci grupları ve belediyelerin düzenlediği gezilerle ziyaret ediliyor. Ziyaretçiler, yağmura rağmen minnet duygularıyla anıtları gezerek atalarını yad ediyor.

  • CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi
    14:38 CHP Milletvekili Gizem Özcan, Turist Rehberliği Meslek Kanunu'nu eleştirdi

    CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan, TBMM'de kabul edilen Turist Rehberliği Meslek Kanunu ile Seyahat Acentaları Birliği Kanunu'nda yapılan değişiklikleri eleştirerek, turizm sektörünün taleplerini ciddiye almayan iktidar anlayışını eleştirdi. Özcan, turizm gelirinin artırılması ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kanunda yapılan düzenlemelerin Anayasa'ya ve dernek kurma özgürlüğüne aykırı olduğunu belirtti ve Cumhurbaşkanına hakaret suçunun turizmle ilgili bir kanunda yer almasını eleştirdi. Özcan ayrıca, yeni düzenleme ile Türkçe rehberlik adı altında yabancı dil şartının kaldırılmasının rehberlerin ücretlerinin düşmesine neden olacağını ifade etti.

  • Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi
    14:36 Marmaris'te Şiddetli Yağmur ve Hortum Sonrası Hasar Tespit Edildi

    Marmaris'te etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına sonucunda oluşan hortum, Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin bazı birimlerine hasar verdi. Belediye ekipleri, hasar tespiti yaparak çalışmalara başladı.

  • Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı
    14:34 Bodrum'da meydana gelen heyelanda 2 işçi kurtarıldı

    Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir inşaat alanında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 2 işçi AKUT ekipleri tarafından kurtarıldı. İşçiler, sedyeyle güvenli alana taşındıktan sonra ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

  • Bolu'nun yüksek kesimlerinde nisanda kar etkisini gösterdi
    14:30 Bolu'nun yüksek kesimlerinde nisanda kar etkisini gösterdi

    Bolu'nun Köroğlu Dağları'nın zirvesinde bulunan Kartalkaya bölgesi ile Sarıalan ve Aladağ yaylalarında sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağmur, kar yağışına dönüştü. Kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı.

  • Bucak'ta Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 7 Yaralı
    14:30 Bucak'ta Otomobil Çarpışması: 1 Ölü, 7 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si çocuk 7 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar çevre illerdeki hastanelere sevk edilirken, kaza nedeniyle yol trafiğe kapatıldı.


Advertisement