Turnuvada Ortaköy Şampiyon Oldu - Son Dakika
Yerel

Turnuvada Ortaköy Şampiyon Oldu

Turnuvada Ortaköy Şampiyon Oldu

Aksaray’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği ve bu yıl ilki gerçekleştirilen ilçeler arası halı saha turnuvasında Ortaköy ilçesi şampiyon oldu.

06.06.2014 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği ve bu yıl ilki gerçekleştirilen ilçeler arası halı saha turnuvasında Ortaköy ilçesi şampiyon oldu.

Kültür Park Arena Halı saha tesislerinde 3'üncülük ve final müsabakası yapıldı. Vali Şeref Ataklı, Aksaray Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şahin, Emniyet Müdürü Mehmet Arslan ve ilçelerin kaymakamları ile davetlilerin izlediği final müsabakasının ardından dereceye giren takımların madalyaları, kupaları ve hediyeleri verildi. Final müsabakasının öncesinde Gülağaç ilçesi ile Sarıyahşi ilçesi 3'üncülük için sahaya çıktılar. Gülağaç ilçesi rakibini 4-2 mağlup ederek turnuvanın 3. olmayı başardı.

Final müsabakasında ise Ortaköy ile Eskil ilçeleri karşılaştılar. Eleme turlarında da karşılaşan iki takımın maçını Eskil 6-5 kazanmıştı. Bu defa sahaya daha dikkatli çıkan Ortaköy ilçesi ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da bir gol daha bulan Ortaköy sahadan 5-1 galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.

Maçtan sonra şampiyon olan Ortaköy'ün madalya ve kupasını Vali Şeref Ataklı, İkinci Eskil ilçesinin kupasını Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şahin, 3. olan Gülağaç ilçesinin kupasını ve madalyasını Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, en centilmen takım Sarıyahşi takımının kupasını Ortaköy kaymakamı Harun Başıbüyük, en centilmen oyuncu Sarıyahşi takımından Adem Küçük'ün kupasını da Eskil İlçe Kaymakamı Mustafa İlhan tarafından verildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turnuvada Ortaköy Şampiyon Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement