Türkkan Ordu'ya Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Türkkan Ordu'ya Veda Etti

Türkkan Ordu\'ya Veda Etti

Sinop’a atanan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Ordu’ya veda ettiGeçen günlerde yapılan atama ile Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş da Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tayin edildi.

13.07.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'a atanan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Ordu'ya veda etti

Geçen günlerde yapılan atama ile Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş da Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne tayin edildi. Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan görev süresinin bitmesi ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde basın toplantısı düzenledi. 3.5 yıldan bu yana Ordu'da görev yaptığını ifade eden Türkkan, Ordu'da iyi işlere imza attıklarını söyledi. Ordu'yu çok sevdiğini belirten Türkkan, "31 Ocak 2012'de atandığım Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü'nde 3.5 yıl doldu ve bakanlığımız tasarrufu doğrultusunda Sinop İl Milli Eğitim Müdürümüz ile yer değiştirdik. Bundan sonraki görevimi Sinop'ta sürdüreceğim. Ben Karabüklüyüm ancak Ordulu olmaktan da şeref duydum" dedi.

"TEKLİ EĞİTİME GEÇMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK"

Görevde bulunduğu zaman zarfında yapılan çalışmaları anlatan Türkkan, "3.5 yılda kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm arkadaşlarımızın verdiği yardımlarla 91 sıfır eğitim kurumu inşa ettik ve 221 milyon TL Ordu'ya para girmesinde köprü vazifesi gördük. Yapılan bu çalışmalarla Ordu'da tekli eğitime geçmek için çalışmalar yaptık ve ikili eğitimde kalan öğrenci sayısını 14 bin seviyesine düşürdük. İleride yapılacak okullarla Ordu tekli eğitime geçecektir. Ben bu 3.5 yılda emeği geçen ilçe milli eğitim müdürlerimize, hayırsever iş adamlarımıza ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum. İnşallah Sinop'a hayırlı oluruz ve bu güzel çalışmalarımızı orada da sürdürürüz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkkan Ordu'ya Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement