Türkiye Üçüncüsünden Gider'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türkiye Üçüncüsünden Gider'e Ziyaret

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler Şampiyonasında 11 yaş genel kategoride 3’üncü olan Kırklarelili İlker Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kırklareli Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Gider’i ziyaret ederek, başarısını paylaştı.

04.02.2016 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen Türkiye Küçükler Şampiyonasında 11 yaş genel kategoride 3'üncü olan Kırklarelili İlker Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kırklareli Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Gider'i ziyaret ederek, başarısını paylaştı.

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen ve 81 ilden toplam 2 bin 278 sporcunun yarıştığı turnuvada Kırklarelili İlker Özcan, Türkiye 3'üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı. 23-29 Ocak tarihleri arasında Antalya Manavgat'ta yapılan Türkiye Küçükler Şampiyonasında 11 yaş genel kategoride Türkiye 3'üncüsü olan İlker Özcan Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kırklareli Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Gider'i ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Antrenörü Bülent Buğday ile birlikte Gider'i ziyaret eden Özcan, çok mutlu olduğunu söyledi. Annesi Nuran ve babası Çetin Özcan'ın yanı sıra antrenörü Bülent Buğday'ın kendisine her zaman destek olduğunu belirterek, daha büyük başarılar elde etmek istediğini söyledi. Antrenör Bülent Buğday'da sporcusunun aldığı başarıdan dolayı gurur duyduğunu ve Kırklareli'ne böyle bir başarı ile döndükleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Bu süreçte Kırklareli Belediyesi ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun her zaman kendilerine destek olduklarını belirterek teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kırklareli Belediyespor Kulübü Başkanı olan Mehmet Gider'de İlker Özcan ve antrenörü Bülent Buğday'ı tebrik ederek, aldıkları başarıdan dolayı kutladı. Gider, sporun her dalına ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Üçüncüsünden Gider'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement