Türkiye Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Hapı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Türkiye Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Hapı Operasyonu

Türkiye Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Hapı Operasyonu

Hatay'da düzenlenen 2 ayrı operasyonda tam 10 milyon 626 bin adet uyuşturucu madde captagon hapı yakalandı. Bu sayı Türkiye tarihinde bugüne dek ele geçirilen en büyük miktar.

20.11.2015 08:05  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı'ndan edinilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu Madde ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde uluslararası bir suç örgütüne yönelik çalışma başlatıldı. Ekiplerin takibi sonucu, Hatay Emniyet Müdürlüğü Narkotim görevlilerince il merkezinde belirlenen adreslere 18 Kasım saat 18.30'da çok sayıda polisin katılımıyla operasyon düzenlendi.

SURİYE'DE İMAL EDİLİP KÖRFEZ ÜLKELERİNE SEVK EDİLMEYİ BEKLEYEN TAM 7 MİLYON 326 BİN HAP!

Narkotik dedektörü köpeklerin de kullanıldığı operasyonda, Suriye'de imal edilerek, Türkiye üzerinden deniz yoluyla Körfez ülkelerine sevk edilmeyi bekleyen yaklaşık bin 300 adet kamyon yağ filtresi içine zulalanmış 7 milyon 326 bin adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

DEPODA BEKLEYEN 3 MİLYON 600 BİN ADET HAP DAHA!

Operasyon kapsamında ayrıca, 19 Kasım saat 18.00'de yine Hatay il merkezinde tespit edilen bir depoya baskın düzenlendi. Depoda yapılan arama sonucunda paketlenmiş ve satışa hazır halde 3 milyon 600 bin adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi.

2 TÜRK GÖZALTINDA

Baskınlarda suç örgütünün organizatörü ve Suriye'de üretilen uyuşturucu hapların Türkiye üzerinden naklini koordine eden Suriye uyruklu bir kişi ile 2 Türk vatandaşı şüpheli gözaltına alındı.

BUGÜNE DEK TÜRKİYE'DE ELE GEÇİRİLEN EN BÜYÜK MİKTAR

Yakalanan toplam 10 milyon 926 bin (1 ton 831 kilogram) captagonun, bugüne kadar Türkiye'de ele geçirilen en büyük miktar olduğu belirtildi.


Uyuşturucunun satışa sunulacağı ülkelerdeki bağlantılarının bulunması için uluslararası işbirliğinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye Tarihinin En Büyük Uyuşturucu Hapı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ALPEREN: olur böle vakalar türk polisi yakalar 14 0 Yanıtla
  • hi: pis araplar 2 4 Yanıtla
  • vey babo: hah bunlar neki bizim yüksekovada hap dedin mi elimin kiri derler :D 4 1 Yanıtla
  • orak&çekiç: bu sahibine yaramayan tiplerin siyonizm ve emperyalizmin oyunlarını görmeleri için bir fırın ekmek yemelleri lazım...siyonizmin ve emperyalizmin desteği olmadan dünyadaki hiç bir terör örgütü adım dahi atamaz.dünyada terör örgütleri holdingleşti ve konsorsiyum halindede hareket edebiliyorlar ve siyonist ve emperyalist patronlardan aldıkları işin taşeronluğunu yapmaktan başka görevleri yok 5 0 Yanıtla
  • sasas: türkiyede ki çingene mahallelerini gezin daha fazlasını bulursunuz 3 1 Yanıtla
  • ovv: suriye merkez patlıo herkes şekeri atan ışide gelio son ses. 3 0 Yanıtla
  • Cevap: Eminim 100 milyon tanesinin geçişinede bu yemlemeden sonra izin verilmiştir.Bu ülkede polisin bilmediği suç işlenemez. 1 1 Yanıtla
  • dexter morgan: onfil filtrelerin içine saklamışlar. vaybe 2 0 Yanıtla
  • Ahmet: PKK yı bitirmenin tek yolu uyuşturucu ve kaçak sigaranın önlenmesi ben bir vatandaş olarak bunu biliyorum inşallah devlet büyüklerimizde bunu analiz ediyordur . 2 0 Yanıtla
  • müslüman türk..: Bu kaptogon ne ise yarar anlamis degilim.. 0 0 Yanıtla

Advertisement