Türkiye Softbol Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Softbol Şampiyonası Tamamlandı

Türkiye Softbol Şampiyonası Tamamlandı

Kemer Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Softbol Şampiyonası, finallerin ardından sona erdi.

02.11.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde düzenlenen Türkiye Softbol Şampiyonası, finallerin ardından sona erdi.

Şampiyonaya, 380 sporcu katıldı. Türkiye kotası almış 29 kulübün mücadele ettiği şampiyonada, 10- 13, 14- 16 ve artı 17 kategorilerinde maçlar yapıldı. Türkiye Softbol Şampiyonası'nda 10-13 yaş kategorisinde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başakşehir Yıldızlar Spor Kulübü birinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Şehit Polis Mustafa Erdoğan Spor Kulübü ikinci, Keçiören Spor Kulübü üçüncü oldu. 14-16 yaş kategorisinde Nazilli Doğa Kültür Spor Kulübü birinci, İstanbul Büyükşehir Belediye Başakşehir Yıldızlar Spor Kulübü ikinci oldu. Artı 17 yaş kategorisinde ise Kemer Sarp Spor Kulübü birinci, Kırıkkale Merkez Spor Kulübü ikinci, Softbol İhtisas Kulübü ise üçüncülüğü elde etti. Sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Federasyon Başkanı Şahin Kömürcü, şampiyonada güzel maçlar oynandığını söyledi. Şampiyonada milli takım seçmelerinin de yapıldığını hatırlatan Başkan Kömürcü, fazla sporcu seçildiği için daha sonra elemelerin yapılacağını ve sporcuların performansına göre de milli takım oluşturulacağını kaydetti. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Türkiye Softbol Şampiyonası Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı
    21:58 Muş Valisi Avni Çakır, üs bölgesinde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaptı

    Muş Valisi Avni Çakır, Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray Üs Bölgesi'nde görev yapan güvenlik güçleriyle iftar yaparak, onlara teşekkür etti. Çakır, güvenlik güçlerinin zorlu şartlarda kutsal bir görev ifa ettiğini vurgulayarak, onlara sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diledi.

  • Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi
    21:57 Diyarbakır Eğil ilçesinde iftar programı düzenlendi

    Eğil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen iftar programına birçok vatandaş katıldı. Programda, AK Parti Diyarbakır milletvekilleri, Eğil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili, AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve sivil toplum kuruluş temsilcileri de yer aldı. İftar programı dualarla sona erdi.

  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı
    21:46 Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı

    İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan ölümlü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Anne Eylem Tok'un olay yerine gitmesi ve kaçış planı yapması görüntülendi. Baba Bülent C.'nin ifadesiyle çelişen görüntüler de dikkat çekti. Polislerin T.C'nin Amerikan pasaportunu incelemesi de kameraya yansıdı. Olayın ardından Mısır'a kaçan şüphelilerin ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.


Advertisement