Türkiye'nin Tüm Kuşları Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin Tüm Kuşları Fotoğraf Sergisi Açıldı

Karacabey'de Trakus.org ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Trakus 2015 Bahar Kampı fotoğraf sergisiyle başladı.

15.05.2015 09:54  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey Belediyesi ev sahipliğinde Trakus.org ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen "Trakus 2015 Bahar Kampı", fotoğraf sergisiyle başladı.

Trakus.org yöneticilerinden Ömer Furtun, Karacabey Kent Meydanı Kültürevi'ndeki " Türkiye'nin Tüm Kuşları" başlıklı serginin açılışında yaptığı konuşmada, bu serginin başka illerde de gösterileceğini bildirdi.

İlk sergiyi Karacabey'de izlenime sunduklarını belirten Furtun, şöyle konuştu:

"Sergimizde, bu zamana kadar yurdumuz sınırları içerisinde kaydedilmiş 482 kuş türünün fotoğrafları ve bilgileri yer almaktadır. Sergimizin ardından saklı cennet Karacabey Longozu'nda 4 gün sürecek kampımız olacaktır. Karacabey'de böyle güzel faaliyetlerle etkinlik gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Başta Belediye Başkanımız Ali Özkan'a ve devamında başkan yardımcılarımız ile misafirperver Karacabey halkına çok teşekkür ederiz."

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergideki fotoğraflar incelendi. Site üyelerinden Ömer Kulaçoğlu, fotoğraflardaki kuş türleri hakkında protokol üyelerine bilgi verdi.

Törene, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü, Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve vatandaşlar katıldı.

Sergi, 20 Mayıs'a kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin Tüm Kuşları Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement