Türkiye'nin Seferber Olduğu Deniz Gülmez Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Seferber Olduğu Deniz Gülmez Hayatını Kaybetti

Ünlü sanatçı Gülben Ergen'in televizyon programına katılan ve toplanılan bağışlarla yurt dışına tedavi olmaya giden 6 yaşındaki Deniz, hayatını kaybetti.

23.05.2015 17:28  Güncelleme: 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 yaşındaki Deniz çok hastaydı... Ancak ailesinin tedavi ettirecek parası yoktu. Gülben Ergen televizyon programı yaptığı sırada, Deniz Gülmez'in hikayesi konu edilmiş ve Emel Acar 500 bin Euro bağış yaparak Deniz'in masraflarını üstlendiğini açıklamıştı. Ağlayarak havalimanında ailesiyle Almanya'ya uğurladı Emel Yıldırım, Deniz'i. Üzerinden 1 yıl geçti. Doktorlar, ailesi, sevenleri insan üstü bir çaba gösterdi Deniz'i yaşatmak için ama beklenen mucize olmadı. Küçük Deniz hayatını kaybetti.

GÜLBEN ERGEN OLAYI SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Gülben Ergen'in sosyal medya hesabından olayı paylaşmasının üzerine herkes derin bir üzüntü yaşadı.

Ergen, şu sözlerle Deniz'in hayatını kaybettiğini anlattı,

"1 sene oldu Deniz'i yaptığımız tv programında topladığımız bağışlarla yurtdışına tedaviye yolladığımız. Ağabeyi Efe okulunu bırakıp Almanya'da okumaya başladı. Anne-baba hayatlarını değiştirdiler, hastanede kaldılar. Sonra hastaneye yakın ev kiraladılar, tedavi sürecinde iş baktılar. Hiç tanımadıkları bir ülkede yaşama ayak uydurmaya çalıştılar... Emel Yıldırım, Allah senden razı olsun sevinç, umut yaşattın bu aileye eşinle birlikte... Huzurla uyu çocuk, annesinin ciğeri çocuk, nur yüzlü evlat huzurla uyu..."

KANSER HASTASIYDI

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucunda, küçük Deniz'e Nöroblastom kanseri teşhisi konulmuştu. 6 kür kemoterapi uygulanmasına rağmen hastalık yeniden nüksetti. Toplanan yardımlarla yurt dışına kök hücre nakli yapılması için gönderilen Deniz, 1 yıllık tedavinin ardından hayatını kaybetti.

Türkiye\'nin Seferber Olduğu Deniz Gülmez Hayatını Kaybetti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Seferber Olduğu Deniz Gülmez Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • güngör: oysa hepimiz çok umutluyduk.Erdal ve Emel Acar hanımefendiden ALLAH razı olsun. Nur içinde yat güzel çocuk. 31 1 Yanıtla
  • Umut: Cosmos rahmet eylesin 2 20 Yanıtla
  • x: BURASI TÜRKİYE 2015 ÇOK YAZZZIIIKKK ÖLEN ÇOK 2015 ÇOK YAZZZIIIKKK AKPPP TÜRKİYE 3 18 Yanıtla
  • TATAR RAMAZAN: Emel acar kardeşimizden ALLAH,razı olsun yardımlarından dolayı kutluyorum böyle insanların ülkemizde malesef nesli tükenmek üzere SAYGILAR 19 2 Yanıtla
  • yavz: 1000 odalı aksaray yapılacağına hastane yapılabilirdi , belki bir kaç Deniz Gülmez e faydası olurdu 13 7 Yanıtla
  • maske: mecanı cennet olsun tedavısındedde yardımcı olanlardanda ALLAH razı olsun 18 0 Yanıtla
  • Onur: O çocuk bir melek olup cennete gidecek. Günahsız bir yavru zaten. Umarım çok aci çekmeden vefat etmiştir. 18 0 Yanıtla
  • Sedat: Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın 17 0 Yanıtla
  • YAZIK HA: FAKİR OLACAĞINA ÖL DAHA İYİ YAVRUM ATATÜRKCÜLER ALLAH ALLAHCILAR IN ÜLKESİNDE SENİ DUYAN BİLE OLMAZ ONLAR ATATÜRKLE KAFAYI YEMİŞ BUDİSTLER VE 24 SAAT NAMAZ KILAN ALLAHIN YALAKA HIRSIZLARI OLDUĞU SÜRECE BİZE BU ÜLKEDE SADECE ŞEREFLİ BİR ŞEKİLDE ÖLMEK YAKIŞIR 2 15 Yanıtla
  • karasulu: allahım hic bir kulunu evlatla imtihan etme allahım 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement