Türkiye Kupası Gaziantep'te - Son Dakika
Spor

Türkiye Kupası Gaziantep'te

Türkiye Kupası Gaziantep\'te

Basketbola yaptığı katkılarla adından söz ettiren Royal Halı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Türkiye Kupası Sekizli Finali’nin isim sponsoru oldu.

24.01.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basketbola yaptığı katkılarla adından söz ettiren Royal Halı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Türkiye Kupası Sekizli Finali'nin isim sponsoru oldu.

Ar-Ge yatırımları ve geliştirdiği teknolojilerle adından söz ettiren Royal Halı'nın basketbola olan katkıları da sürüyor. Basketbolu her kesimden ve her yaştan insana sevdirmeyi hedefleyen Royal Halı, 2015 TBF Erkekler Türkiye Kupası'nın isim sponsoru oldu.

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, bu önemli organizasyona sponsor olmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, "Royal Halı olarak, TBF Türkiye Kupası'na sponsor olmanın önemi bizim için çok büyük. Basketbola yaptığımız katkıların bu vesile ile daha da büyümesini temenni ediyoruz. Gaziantep'te oynanacak Türkiye Kupası'nda yer alacak takımlara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

Gaziantep'te 18 - 22 Şubat'ta düzenlenecek Türkiye Kupası'nın kura çekimi ve basın toplantısı, 27 Ocak Salı günü İstanbul Wyndham Grand Hotel'de gerçekleştirilecek. Royal Halı Türkiye Kupası Sekizli Finali'nde ise Anadolu Efes, Banvit, Darüşşafaka Doğuş, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Liv Hospital, Pınar Karşıyaka, Royal Halı Gaziantep ve Rönesans TED Ankara Kolejliler mücadele edecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Kupası Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement