Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor, ligin 25. haftasında Osmaniye Gençlik ile karşılaşacak.

31.03.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor, ligin 25. haftasında Osmaniye Gençlik ile karşılaşacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, maçın yarın Mimar Sinan Spor Salonu'nda saat 17.00'de başlayacağı ve maç biletlerinin 10 liraya salon gişelerinde satılacağı belirtildi.

Edirne Belediyesi Edirnespor'un 2014 - 2015 sezonunda taraftarı önünde son maçına çıkacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Takımımız, play-off'a kalması halinde Edirne'de en az bir maç daha oynanacak. Edirnespor'un ilk sekize kalarak play-off oynaması ve gelecek sezon Avrupa kupalarına katılması kesinleşecek. Bu maçın ardından 5 Nisan Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacağız ve bu maçla normal sezon sona ermiş olacak. Hafta arası ve iş günü olmasına rağmen taraftarımızın bu maçta da takımlarını yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Gelin tribünleri dolduralım ve normal sezonun evimizde oynayacağımız son maçını bir şölene çevirelim. Play-off yolumuz açık olsun."

Bu arada, Edirne Belediyesi Edirnespor 35 puanla 8. sırada, Osmaniye Gençlik ise 29 puanla son sırada yer alıyor.

İlk yarıda Osmaniye'de oynanan ilk maçı Edirne Belediyesi 68-66 kazanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement