Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'nin Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'nin Şampiyonu Belli Oldu

Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi\'nin Şampiyonu Belli Oldu

İstanbul Teknik Üniversitesi Socar – K.N.I. şampiyonluğunu ilan ederek Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı.

29.08.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Satranç alanında Türkiye'nin en başarılı sporcularının yarıştığı, Kocaeli Theness Oteli'nde 17-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen 2014 Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'nde müsabakalar tamamlandı.

Son turun ardından, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile 5 – 5 berabere kalan Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, ligi 20 puan ile ikinci sırada tamamladı.

Şampiyon İstanbul Teknik Üniversitesi Socar – K.N.I. ile karşılaşan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 6 – 4 galip gelerek ligi 19 puan ile üçüncü sırada tamamladı. Siyah Beyazlılar, aldıkları bu sonuçla İ.T.Ü. Socar –K.N.I'nın namağlup unvanına son vermiş oldu.

Denizsu Aquamatch Satranç Gençlik ve Spor Kulübü'nü yenerek ligi rakibinin üst sırasında bitirmek isteyen Akdeniz Belediyesi Spor Kulübü, İstanbul ekibi ile 5 – 5 berabere kalarak amacına ulaşamadı.

Önümüzdeki yıl Satranç Birinci Ligi'nde mücadele edecek olan Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Türk Hava Yolları Spor Kulübü'ne 7,5 – 2,5; Mersin Ezgi Satranç Kulübü ise Tarsus Zeka Satranç Kulübü'ne 7 - 3 yenildi.

Son tura 6 puan ile on birinci sırada giren Antalya Çallı Spor Kulübü, T.S. Alyans Satranç Spor Kulübü'nü 5,5 – 4,5 mağlup ederek ligi üç galibiyet, iki beraberlik ve yedi mağlubiyet ile tamamladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye İş Bankası Süper Satranç Ligi'nin Şampiyonu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement