TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilciliği, Eğitim Camiası ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilciliği, Eğitim Camiası ile Buluştu

Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye İlçe Temsilciliği, düzenlediği kahvaltı programı ile eğitim camiasıyla bir araya geldi.

22.11.2015 18:45  Güncelleme: 19:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ümraniye İlçe Temsilciliği, düzenlediği kahvaltı programı ile eğitim camiasıyla bir araya geldi. Programda konuşan Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan, "İnşallah tüm Ümraniye görecek ki, Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye'de çok güzel işler başaracak" dedi.

TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilciliği, düzenlediği kahvaltı programı ile eğitim camiasıyla bir araya geldi. Tanışma ve istişare konulu kahvaltı programında Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan, Ümraniye'de yapacakları faaliyetleri anlattı. Ppograma Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan ve çok sayıda öğretmen katıldı. Program sonrasında ise Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen'e vakfın ambleminin bulunduğu tablo hediye etti.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Karataş, Ümraniye'de faaliyet gösteren dernek ve sivil toplum kuruluşlarına her anlamda destek olduklarını belirterek, "Bugün Türkiye Gençlik Vakfımızın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldık. Sivil toplum kuruluşları, derneklere ve vakıflara da bu çerçevede eğitimle alakalı okulun dışında, okul sonrasında öğrencilerimizin sosyal hayattaki faaliyetleri anlamında birçok eksikliğin giderilmesi anlamında Türkiye Gençlik Vakfı'nın önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Biz Ümraniye Belediyesi olarak 11 yıllık belediyecilik dönemimizde 25 bilgi evimiz ve 18 kültür merkezimiz ile birlikte çocuklarımıza her türlü kültürel ve sosyal anlamda etkinlikler düzenliyoruz. 25 bilgi evimizde kayıtlı 15 bin kayıtlı çocuğumuzla gerek yıl içinde gerekse yıl sonlarında kültürel ve sosyal anlamda birçok projeye imza atıyoruz. Ümraniye Belediyesi olarak faydalı derneklere ve vakıflara her zaman her anlamda destek oluyoruz. Kültür merkezlerimiz ve bilgi evlerimiz bu çerçevede vakıflarımızın hizmetindedir. Yeter ki gençlerimiz proje üretsin ve bu projeleri ile birlikte belediyemize geldikleri zaman her türlü maddi ve manevi destekleri sağlıyoruz" diye konuştu.

"ÜMRANİYE'DE 80 BİN ÖĞRENCİYE ULAŞMA HEDEFİMİZ VAR"

Vakfın Ümraniye İlçe Temsilcisi Eyüp Erkovan ise, "Biz Ümraniye'de yaklaşık 45 günden beri faaliyetteyiz. 45 günlük çalışmalarımız sonucu şuan 81 okulda resmi olarak kulüplerimizi kurduk. Çok hızlı hareket ediyoruz ve çok kalifiye bir ekibimiz var. Bizim temeldeki ilk hedefimiz 8 okulda 800 öğrenci. 800 öğrenciden sonra zaten bizim Ümraniye'de ulaşmamız gereken 80 bin öğrenci hedefimiz var. Bugün sahaya inmeyle alakalı ilk startımızı vermiş olduk. Öğretmenlerimizin de Öğretmenler Günü'nü kutlamak için sürpriz bir toplantıydı bu. İnşallah tüm Ümraniye görecek ki Türkiye Gençlik Vakfı Ümraniye'de çok güzel işler başaracak. Bugün bu davaya inanmış, yeni Türkiye idealine inanmış gençler belki çok az olabilir ama biz bunu arttırmayı ve geleceğimizin teminatı gençlerimize bir şekilde mihmandar olmayı düşünüyoruz. İnşallah başarılı olacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TÜGVA Ümraniye İlçe Temsilciliği, Eğitim Camiası ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement