Türkiye Finallerinde Bodrum'u Temsil Edecekler - Son Dakika
Yerel

Türkiye Finallerinde Bodrum'u Temsil Edecekler

Türkiye Finallerinde Bodrum\'u Temsil Edecekler

MUĞLA(İHA)Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldızlar Halk Oyunları Ekibi Samsun’da yapılacak olan Türkiye Finalleri’nde Bodrum’u temsil edecekler.

27.04.2015 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA(İHA)

Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldızlar Halk Oyunları Ekibi Samsun'da yapılacak olan Türkiye Finalleri'nde Bodrum'u temsil edecekler.

Muğla ve İzmir'de yapılan bölge yarışmalarında zeybek dalında birinciliği kimseye kaptırmayan Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldızlar Halk Oyunları Ekibi, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti. Türkiye Finalinde Bodrum'u temsil edecek, finalist öğrencileri ve kulüp yöneticilerini tek tek kutlayan Kaymakam Dr. Gödekmerdan Samsun'da yapılacak finallerde de kendilerine başarılar diledi.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan, " Ben sizleri yeniden tebrik ediyorum. Başarılarınızız devamını diliyorum. Samsun'a güle güle gidin, güle dönün. Oradan güzel başarılarla dönmenizi istiyoruz" diyerek finalist öğrencilere birer hediye verdi.

Kulüpte halk oyunları eğitmenliği yapan Zehra Bilgin, 4 Mart'ta yapılan Muğla yarışlarında ve daha sonrasında 11-12 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılan yarışmalardan birinci olarak Samsun'da yapılacak Türkiye finallerine gitmeye hak kazandıklarını söyledi. Kulüp eğitmenlerinden Akın Rüştü Fetvacı ise, "Ben bu öğrencilerin çocukluktan beri hocalarıyım. Aynı zamanda hocalarında hocalarıyım. Çok keyifli bir çalışmanın içerisindeler. Çok başarılı hocalarının elinde çok güzel şeyler yapıyorlar. İnşallah Samsun'dan da çok başarılı bir şekilde döneceklerini ümit ediyorum. Güzelliklere güzellik katıyorlar gün geçtikçe. Bodrum adına, Bodrum'un güzelliklerini tanıyorlar, Bodrum'un kültürünü tanıtıyorlar. Hep güzele doğru koşuyorlar bu kardeşlerimiz" dedi.

29-30 Mayıs tarihlerinde Samsun'a 32 asil, 4 yedek öğrencisiyle gidecek olan Ortakent Gençlik ve spor Kulübü Türkiye Halk Oyunları Final Yarışması'nda zeybek dalında Bodrum'u temsil edecek. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Finallerinde Bodrum'u Temsil Edecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement