Kayseri'de Resmi Olmayan Sonuçlarla Kutlama Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Resmi Olmayan Sonuçlarla Kutlama Yapıldı

Kayseri'de resmi olmayan sonuçlara göre Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi kutlanıyor.

10.08.2014 21:16  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Millet hür iradesini kullandı, adeta bayram yaşadı ve istediğimiz, sevdiğimiz, içimizden çıkan bir lideri hep birlikte cumhurbaşkanı seçtik" dedi.

Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından parti binası önünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçilmesi dolayısıyla düzenlediği kutlama programında yaptığı konuşmada, geçmişte cumhurbaşkanı seçimi için yaşanan sıkıntıları dile getirdi.

ÖZHASEKİ: "ARTIK BU AYAK OYUNLARI SON BULSUN"

Bu milletin tehditleri, şantajları, ayak oyunlarıyla 367 garabetini hep birlikte gördüğünü ifade eden Özhaseki, "Başta Sayın Genel Başkanımız ve teşkilatımız dik durduğu için milletin iradesi tecelli etti ve milletin istediği cumhurbaşkanını bir önceki seçimlerde zaten seçilmişti. Artık bu ayak oyunları son bulsun. Milletimizin üzerindeki tehdit ve şantaj kalksın diye yaptığımız anayasa değişikliğiyle bugün millet hür iradesini kullandı, adeta bayram yaşadı ve istediğimiz, sevdiğimiz, içimizden çıkan bir lideri hep birlikte cumhurbaşkanı seçtik" şeklinde konuştu.

Gelecek yıl genel seçimlerin yapılacağını hatırlatan Özhaseki, yine bu seçimlerde de AK Parti'ye destek verilmesini istedi.

Özhaseki konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı tarafından yaptırılan ve üzerinde cumhurbaşkanlığı amblemi bulunan dev pastayı keserek alandaki vatandaşlara dağıttı.

VATANDAŞLAR ŞEHİR TURU ATTI

Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, belediye başkanları, il başkanı ve diğer partililer platformda el ele tutuşup rabia işareti yaptı.

Çok sayıda vatandaş AK Parti bayrakları ve Başbakan Erdoğan'ın posterleriyle süsledikleri araçlarıyla korna çalarak şehir turu attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Resmi Olmayan Sonuçlarla Kutlama Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement