Türkiye 3. Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Türkiye 3. Basketbol Ligi

Türkiye 3. Basketbol Ligi

Bilecik Belediyespor Basketbol takımının Türkiye 3. Basketbol Ligi’nde (TB3L) bu sezon karşılaşacağı rakipleri ve fikstürü bugün çekilen kuralar sonucunda belli oldu.

17.09.2014 20:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediyespor Basketbol takımının Türkiye 3. Basketbol Ligi'nde (TB3L) bu sezon karşılaşacağı rakipleri ve fikstürü bugün çekilen kuralar sonucunda belli oldu.

Bilecik Belediyespor Basketbol takımı A Grubu'nda yer alırken gruptaki diğer takımlar 68 Aksarayspor, İstanbulspor, Orman Gençlik, Muğla Ormanspor, Kuşadası Gençlik, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Boluspor, Düzce Belediyespor, Gemlik Gücümspor, Zirve Üniversitesi şeklinde oldu. Bilecik Belediyespor Basketbol takımının ilk maçını 18 Ekim'de Bilecik'te Düzce Belediyespor ile oynayacak. Çekilen grubu değerlendiren Bilecik Basketbol Koçu Yeşer Karabulut, takımın TB3L A Grubu'nda yer alacağı ve ilk 8'e kalıp Play-off oynamak için ellerinden geleni yapacakları belirtti. Karabulut, "İlk maçımızı Bilecik'te 18 Ekim tarihinde yapacağız. Biz takım olarak transferlerimizi tamamladık ve çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayacağız. Grupta tanıdığımız takım olarak geçen sene bizimle aynı grupta TB3L çıkan Gemlik Gücümspor var. Çok çekişmeli maçlar olacak ve taraftarımızın bizlere olan umutlarını boşa çıkarmamak için her şeyimizi ortaya koyacağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye 3. Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement