Türkan Sultan, "Harem Sultan'ını Seçiyor" Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı - Son Dakika
Magazin

Türkan Sultan, "Harem Sultan'ını Seçiyor" Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı

Türkan Sultan, "Harem Sultan\'ını Seçiyor" Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı

Türk sinemasının ’Sultan’ lakaplı ünlü oyuncusu Türkan Şoray, Manisa’da katıldığı "Harem Sultan’ını Seçiyor" adlı güzellik yarışmasında jüri başkanlığı yaptı.

16.11.2014 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk sinemasının 'Sultan' lakaplı ünlü oyuncusu Türkan Şoray, Manisa'da katıldığı "Harem Sultan'ını Seçiyor" adlı güzellik yarışmasında jüri başkanlığı yaptı.

Manisa'da güzellik sektöründe hizmet veren Harem Estetik ve Güzellik Akademi tarafından Yunusemre Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen "Harem Sultan'ını Seçiyor" adlı güzellik yarışmasının galası Anemon Otel'de gerçekleştirildi. Jüri başkanlığını Türkan Şoray'ın yaptığı gecede jüri üyeliğini 2009'da yapılan Dünya Mankenlik Yarışması'nda 2. seçilen Derya Çimen, Manisa Berberler ve Kuaförler Oda Başkanı Ali Bartu, Harem İşletme Sahibi Güzellik Uzmanı ve Estetiysen Birsen Türkoğlu, Türk Kadınları Konseyi Manisa Şubesi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, Hilmi Bursa, Ayhan Öci, Aydan İris ve Şüeda Karakaş yaptı. Galaya, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Başkan yardımcıları Ramiz Şiyak, Kılıç Kaya ile birlikte magazin dünyasının ünlü simaları da katıldı. Düzenlenen gecede, Türk Kadınları Konseyi Manisa Şubesi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Türkan Şoray'a kendi ürünleri olan Manisa bezinden takdim etti. Türkan Şoray da kendisini Manisa'ya davet eden Harem Akademi İşletme Sahibi Birsen Türkoğlu'na kırmızı yazma hediye etti. Gecede ayrıca Kırgızistan Devlet Sanatçısı Salamat Sadıkova ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Armağan Uzun mini konser verdi.

Sultan adaylarının podyumda yürümesinin ardından sahneye çıkan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Türkan Şoray'a içerisinde mesir macunu ve Manisa'yı anlatan ürünlerin bulunduğu bir sepet hediye etti. Gecenin sonunda Derya Çimen dereceye giren üç sultanın ismini okudu. Yarışmada birinciliği Gönül Özgüner elde ederken, ikinci Şilan Sağlam, üçüncü ise Ceren Uzun oldu. Sahneye bir kez daha çıkan Türkan Şoray, yarışmanın birincisi Gönül Özgüner'e elleriyle tacını taktı. Birinci seçilen Gönül Özgüner, "Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir iş yaparak, Manisa'nın sultanını seçtiler. Türk sinemasının sultanını, Türkan Şoray'ı Manisa'mızda görmekten onur ve şeref duyuyoruz. Onun elinden taç takmak gerçekten çok güzel bir duygu" dedi.

Manisa'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Türkan Şoray, "Ben Manisa'da bu kadar güzel kızlar olduğunu bilmiyordum. Manisa'nın kızları gerçekten çok güzel. Gözlerimi alamadım hiçbirinden. Benim için çok anlamlı bir geceydi. Manisa çok sıcak bir şehir. Hiç unutmayacağım bu geceyi. Böyle bir gecede bulunduğum için çok mutluyum" diye konuştu.

Gecede davetliler Türkan Şoray'a yakın ilgi göstererek, bol bol fotoğraf çektirdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Türkan Sultan, 'Harem Sultan'ını Seçiyor' Adlı Güzellik Yarışmasında Jüri Başkanlığı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.

  • Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?
    16:34 Akıllı Telefonları Zararlı Yazılımlara Karşı Nasıl Daha Güvenli Hale Getirebilirsiniz?

    Bilgisayar korsanları, giderek daha fazla akıllı telefonları hedef alıyor.

  • Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek
    16:34 Madonna, Brezilya'daki Son Konserini Ücretsiz Verecek

    Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, turne provasında geçirdiği ciddi bakteriyel enfeksiyonun ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından dünya turnesine devam eden Madonna, Brezilya'nın Rio de Janerio şehrinde vereceği son konserin ücretsiz olacağını duyurdu. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde Los Angeles'taki konserindeki bir olayla da gündeme gelen Madonna, oturan bir dinleyiciye yönelik yaptığı hareketle sosyal medyada tepki çekti.

  • Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi
    16:23 Leonardo DiCaprio'nun kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması nişan söylentilerini alevlendirdi

    Hollywood yıldızı Leonardo DiCaprio'nun İtalyan model kız arkadaşı Vittoria Ceretti'nin parmağında yüzük takması, çiftin nişanlanacağı söylentilerini güçlendirdi. Ceretti'nin bir etkinlikte devasa bir nişan yüzüğüne benzeyen bir şey taktığı görüldü ve bu durum, DiCaprio'nun artık evleneceği yorumlarına neden oldu. DiCaprio'nun genç partnerler tercih ettiği bilinirken, Ceretti'nin 25 yaşında olması, çiftin yaş uyumunu gösteriyor.


Advertisement