Türk Telekom Grubu, TTNET CEO'sunu Değiştirdi - Son Dakika
Ekonomi

Türk Telekom Grubu, TTNET CEO'sunu Değiştirdi

TTNET'in CEO'su Abdullah Orkun'un yerine, şirketin finanstan sorumlu yöneticisi Kaan Aktan getirildi.

15.09.2014 23:30  Güncelleme: 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom Grubu, entegrasyon süreci kapsamında "tek noktada hizmet" anlayışına uygun organizasyonel değişiklikleri hayata geçirdi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada TTNET CEO'sunun değiştirildiği açıklandı.

CEO DEĞİŞTİRİLDİ

Açıklamada, 2012 yılı Kasım ayından bu yana TTNET'in CEO'su olan Abdullah Orkun Kaya'nın görevinden ayrıldığı, yerine ise şirketin finanstan sorumlu yöneticisi (CFO) Kaan Aktan'ın getirildiği belirtildi.

Türk Telekom Grubu'nun 'entegrasyon süreci' kapsamında yaptığı organizasyonel diğer değişikliklerle grubun 'Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcılığı'na Hüseyin Balcı'yı, 'Bireysel Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığı'na Orçun Onat'ı, 'Kurumsal Ticari Genel Müdür Yardımcılığı'na Mehmet Ali Akarca'yı ve Regülasyon Başkanlığı'na pozisyonuna Ramazan Demir'i atadı.

Buna ek olarak tüm Telekom operatörlerine ve internet servis sağlayıcılarına, hizmet verecek olan amacıyla 'Toptan Satış Direktörlüğü' pozisyonu ise Türk Telekom CEO'suna direkt bağlandı.

İKİNCİ ADIMI ATTI

Müşterilerine daha fazla değer sunabilmek için entegrasyon projesinin ilk adımını geçen nisan ayında attıklarını dile getiren Türk Telekom CEO'su Rami Aslan, "Bugün attığımız adım ile mobil ve sabit hizmetlerimizde satış ve müşteri ilişkileri yönetimini birleştiriyoruz. Abdullah Orkun Kaya ve diğer yönetici arkadaşlarımıza, gruba yaptıkları değerli katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, kendilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Türk Telekom Grubu, TTNET CEO\'sunu Değiştirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Türk Telekom Grubu, TTNET CEO'sunu Değiştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • şikeci fener: eski ceo paul doany zamanında kurum gerçekten dünya normlarında bir yapılanma ve iyi bir büyüme ivmesi yakalamıştı. son kullanıcılar olarak bizler de bunun olumlu etkilerini çok rahat hissedebiliyor ve aldığımız hizmetten hergün daha da memnun kalıyorduk. ancak son yıllarda kurum hantallaşmaya verdikleri hizmet ve geri dönüşteki başarım da biz kullanıcıları memnun etmemeye başladı. saece şikayet siteleri, sosyal medya analizleri ve web taramaları ile bile ne demek istediğim anlaşılır. umarım yeni yapılanma ile kurum bilgi toplumunun gereklerine uygun bir kalite ve büyüme hızına ulaşır. 0 0 Yanıtla
  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı
    16:15 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına Katıldı

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kentte düzenlenen Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katıldı. Başkan Köksal, fuarın şehir ekonomisine can suyu olmasını temenni etti.

  • Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki
    16:11 Trabzon'da 'Alo 199' Çağrı Merkezi Kapatılma Kararına Tepki

    Trabzon'da Nüfus ve Vatandaşlık Hizmetleri bünyesinde faaliyet gösteren 'Alo 199' çağrı merkezinin kapatılma kararı, çalışanlar tarafından protesto edildi. Çalışanlar, kararın Trabzon'un ekonomisine zarar vereceğini ve 350 kişinin işsiz kalacağını belirterek tepki gösterdi.

  • MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek
    16:06 MÜSİAD, Türkiye'nin Gücü Ödülleri'ni 9 Mayıs'ta verecek

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), bu yıl "Türkiye Ekonomi Basını Ödülleri" ve "Bilim ve Teknoloji Ödülleri"ni tek çatı altında birleştirerek "Türkiye'nin Gücü Ödülleri" adıyla 9 Mayıs'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenle verecek.

  • Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde fiyat etiketi denetimi yaptı
    16:03 Ticaret Bakanlığı, restoran ve kafelerde fiyat etiketi denetimi yaptı

    Ticaret Bakanlığı ekipleri, 81 ilde restoran ve kafelerde, tarife ve fiyat listelerinin görünür şekilde işletmenin önüne ve masaların üzerine konulması uygulamasına ilişkin denetim yaptı. Denetimlerde, fiyat tarifelerinin, iş yerlerinin giriş kapısının önüne ve masaların üstüne, tüketiciler tarafından kolaylıkla görülebilir ve okunabilir şekilde konulup konulmadığı incelendi. Denetimler sonucunda birçok işletmeye idari para cezası uygulandı.

  • Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi
    16:01 Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri yol kontrolleri gerçekleştirdi

    Emet İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli ve İlçe jandarma ekipleri tarafından hayvan hareketleri ve hayvansal ürünlerin denetimleri çerçevesinde yol kontrolleri gerçekleştirildi.

  • İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı
    15:50 İnebolu'da çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi (TAKE) Projesi kapsamında çiftçilere 100 bin fide dağıtıldı. İlçede rekor sayıda fide dağıtımı gerçekleştirildi. Kaymakam Ahmet Vezir Baycar, dağıtım programında yaptığı konuşmada, geçen seneye göre 2,5 kat daha fazla fide dağıtıldığını belirtti. İnebolu'nun en fazla seraya sahip ilçe olduğunu vurgulayan Baycar, seracılığın yoğun olduğu köylerde göç olmadığını ve bu sayede köy nüfuslarının azalmadığını ifade etti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hülya Karaaslan ise TAKE Projesi kapsamında üçüncü kez fide dağıtımı yapıldığını ve 100 bin fidyenin yetersiz olduğunu söyledi.

  • Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar
    15:49 Manisalılara kartlı sayaçtan mekanik sayaca geçiş için adımlar

    Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, zorunlu kartlı sayaç uygulamasının kaldırılması kararının ardından mekanik sayaca geçmek isteyen Manisalıların uygulaması gereken adımları açıkladı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu
    15:39 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de incelemelerde bulundu

    Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, İslahiye ilçesinde yapımı devam eden iş yerlerini incelemek üzere İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu ve Belediye Başkanı Kemal Vural ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi'ne ziyarette bulundu. Daha sonra ise Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Yeşil Endüstri Bölgesi ilan edilen Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.


Advertisement