Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

10.04.2015 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ve Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Şahin, mesajında, "Ülkemizin huzur ve emniyeti için var gücüyle çalışan, yüksek görev bilinci ve disiplin anlayışı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü tavrı ve yardımseverliğiyle, milletimizin güven ve takdirini kazanan emniyet teşkilatımızın 170. yılını kutluyor olmanın onurunu ve sevincini yaşamaktayız" ifadelerini kullandı.

Türk milletinin güvenini, sevgisini ve desteğini arkasına alan Türk polisinin üstün başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Şahin, şunları kaydetti:

"Hukukun üstünlüğü ilkesinin ışığında çağdaş teknoloji, üstün bilgi ve becerisi ile mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini üstün gayret ve özveriyle sürdüren başta ilçemizde görevli emniyet mensupları olmak üzere tüm emniyet teşkilatının Polis Haftası'nı kutluyor; Büyük Önder Atatürk'ü ve ülkesinin huzur ve güvenliği için hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum."

Acehan'ın mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Acehan ise Türk Polis Teşkilatı'nın ülkede huzur ve güven ortamının sağlanmasında hayati önemi bulunan kurumlardan biri olduğunu belirtti.

Türk Polis Teşkilatı'nın hizmet kalitesini sürekli arttırdığını ve çok başarılı operasyonlara imza attığını ifade eden Acehan, şunları kaydetti:

"Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin gereklerini kendisine şiar edinen Türk Polis Teşkilatı, toplumsal olaylarda sağduyusunu muhafaza etmekte, halkımızla bütünleşerek devlet ve millet beraberliğinin en güzel örneklerini sergilemektedir. Bu düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümünü kutluyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatı'nın bütün mensuplarına başarılar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement