Türk Milli Takımı Dünya Turu Atacak - Son Dakika
Spor

Türk Milli Takımı Dünya Turu Atacak

Türk Milli Takımı Dünya Turu Atacak

7 günlük kampta 17 bin kilometreye yakın uçacak Ay-Yıldızlılar; üç başkentte Kosova, İrlanda ve ABD ile karşılaşacak.

25.04.2014 10:44  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Terim yönetimindeki Türk Milli Takımı, sezonun sona ermesiyle kıtaları aşacak. 17 günlük kampta 17 bin kilometreye yakın uçacak Ay-Yıldızlılar; üç başkentte Kosova, İrlanda ve ABD ile karşılaşacak.

MİLLİLERİN İLK DURAĞI KOSOVA

Sabah'ta yer alan habere göre; Türk Milli Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında uzun bir yolculuğa çıkacak. 18 Mayıs Pazar günü sezonun sona ermesiyle birlikte Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki Ay-Yıldızlı ekibimiz toplanmaya başlayacak. 19 Mayıs Pazartesi günü Kosova'ya hareket edecek Milli Takımımız, FIFA'nın milli ve kulüp takımları bazında özel maç oynama izni verdiği Kosova ile uluslararası arenada karşılaşacak ikinci ülke olarak tarihi bir maça çıkacak. 1-1 sona eren ilk resmi maçını Haiti ile 20 bin futbolseverin önünde oynayan Kosovalılar için 'ağabey ülke' olarak gördükleri Türkiye ile oynanacak maç ülkede şimdiden büyük heyecana sebep oldu. 21 Mayıs'ta Priştine Stadyumu'ndaki Kosova-Türkiye maçı, statta süren tamirat yetişmezse Mitroviça 'Adem Jashari' Stadı'nda yapılacak.

AY-YILDIZLILAR KITALARI AŞACAK

Türk Milli Takımı'nın bir sonraki durağı Dublin olacak. 22 Mayıs'ta İrlanda Cumhuriyeti'ne gidecek Milliler, 25 Mayıs'ta Aviva Stadı'nda maça çıkacak. Milliler, 26 Mayıs'ta bu kez kıta değiştirip ABD yolunu tutacak. Milliler; Washington'da Honduras ile maç yapacak. Buradan New York'a geçip ABD Milli Takımı ile bir maç daha yapacak olan Ay-Yıldızlı ekibimizin burada iki maç daha yapması planlanıyor. Yoğun hazırlık kampı 5 Haziran'da

RAKİBİMİZ 2014'ÜN EV SAHİBİ BREZİLYA!

Milli Takımımız, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak Brezilya ile hazırlık maçı yapacak. Kadrosu yıldızlarla dolu Brezilya 12 Kasım Çarşamba günü İstanbul'da Türkiye karşısına çıkacak. Bütün Dünya Kupası finallerine katılmayı başaran tek ülke olan Brezilya, kazandığı beş şampiyonlukla kupayı en fazla müzesine götüren takım olma özelliğini de taşıyor. A Milliler, ilk kez 1956'da karşılaştığı Brezilya ile oynadığı 5 maçtan ikisini berabere tamamlarken, 3'ünden boynu bükük ayrıldı. Milliler, kalesinde 6 gol görürken, 3 de gol attı.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Türk Milli Takımı Dünya Turu Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • LİMONATA: YAF ŞU FANİ DÜNYADA FUTBOLCU OLMAK VARDI.. İNSANLIĞA HİÇ BİR FAYDASI OLMAYIP EN ÇOK PARA KAZANAN MESLEK... 11 1 Yanıtla
  • ACILARA TUTUNMAK: brezilyaya madara mı olmak istiyorsunuz. 0 0 Yanıtla
  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    15:39 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1,5 saat sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından geniş alanda çift kale maç yapıldı. Gaziantep FK, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

  • Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı
    15:19 Denizlispor'un golcü futbolcusu sezonu kapattı

    Denizlispor'dan yapılan açıklamaya göre 24 yaşındaki Bekir Turaç Böke'nin yapılan son tetkiklerde sol arka adalesinde yırtık tespit edildiği ve sezonu kapattığı öğrenildi. TFF 2. Lig'de mücadele eden ve düşme hattında olan Denizlispor'a bir kötü haber geldi.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    15:13 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve sonuçlandırma çalışmaları gerçekleştirildi. Sakatlığı bulunan Onuachu ise takımla çalışmalarını sürdürerek maçta forma giyebilme ihtimali bulunuyor.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek
    14:45 Sümeyye Boyacı, Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü'nün Paralimpik Takımı Milli Yüzücüsü Sümeyye Boyacı, Portekiz'de düzenlenecek Paralimpik Yüzme Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

  • Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi
    14:35 Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini söyledi

    Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, hafta sonu oynayacakları Adana Demirspor maçını kazanmak istediklerini belirtti. Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu ve zorlu bir karşılaşma beklediklerini ifade etti. Ayrıca, takımın ligde kalma mücadelesine devam edeceklerini ve sözleşme konusunun şu anda odaklarında olmadığını söyledi.


Advertisement