Şube Başkanından İdareci Atamalarına Tepki - Son Dakika
Güncel

Şube Başkanından İdareci Atamalarına Tepki

Şube Başkanından İdareci Atamalarına Tepki

Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Nuri Eryıldız, kentteki 100 okul müdürünün görevine son verilmesine tepki gösterdi.

22.08.2014 15:52  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Milli Eğitim Müdürlüğü binası önünde toplanan Türk Eğitim Sen Sivas Şubesi üyeleri, kent merkezi ve ilçelerdeki okullarda 'idareci kıyımı' yapıldığını iddia ederek bu durumu protesto etti. Ellerinde 'Ar! ar! ar!' yazılı pankart taşıyan yaklaşık 50 kişi, haklarının yenildiğini ifade etti.

Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Nuri Eryıldız, görev sürelerini dolduran yöneticilerin görevden alma uygulamasında haksızlıklar yapıldığını savunarak şöyle konuştu:

"Gerek ilimiz merkezinde gerekse bütün ilçelerde çok sistemli bir şekilde kıyım uygulanmış, tetikçiler görevlerini layığı ile yerine getirmişlerdir. Bu saatten sonra Milli Eğitim Müdürü ve avanesi devletin bu makamlarını ve binasını boşaltmalı, emrine girdikleri sözde sendikanın binasına taşınmalıdırlar. Sayın valimiz, hiçbir şekilde izahı olmayan bu adaletsiz uygulama ile ilgili olarak gereğini yapmalıdır. Buradan ilan ediyoruz ki, ilçelerde dahil olmak üzere ilimizde bu haksız uygulama içine girenlerin tümü hakkında suç duyurusunda bulunacağız." - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şube Başkanından İdareci Atamalarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement