Türk Eğitim-Sen Bilecik Şubesinden Okul Müdürü Atamalarına Tepki - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şubesinden Okul Müdürü Atamalarına Tepki

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şubesinden Okul Müdürü Atamalarına Tepki

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şubesi yöneticileri, okul yöneticileri atamalarını "okul müdürü" yazılı kağıtlarla dolu kovaları başlarından aşağı boşaltarak protesto etti.

02.09.2014 20:53  Güncelleme: 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te Türk Eğitim-Sen Bilecik Şubesi yöneticileri, okul yöneticileri atamalarını "okul müdürü" yazılı kağıtlarla dolu kovaları başlarından aşağı boşaltarak protesto etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının giriş kapısı önünde basın açıklaması yapan Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer Yel, okul yönetici atamalarını eleştirdi. Yel, "Sayın Nabi Avcı'nın bakanlığı da ilimiz için bir fırsattır. Nitekim hemşerimizin bakanlığı döneminde ilimiz okullarına gelen ödenek artmıştır. 2013 yılı Eylül ayında 236 öğretmen arkadaş ilimizde yeni göreve başlamıştır. Bir dönemde ilimize bu kadar fazla öğretmen atamasının yapılması ilimiz için bir rekordur. Yani, buradan demeye çalıştığım şey şudur. Sayın Nabi Avcı'nın Milli Eğitim Bakanlığı dönemi Bilecik adına kazanımdır. Kendisine bir Bilecikli olarak teşekkür ediyorum. Bilecik'te kazançlı gibi görünen bu dönem, maalesef ülkemizde en kötü dönem olmuştur. Bu dönemde de Milli Eğitim yapboz tahtasına dönüştürülmüş, eğitim her alanda felç edilmiş, eğitime en büyük zararlar bu dönemde verilmiştir" dedi.

Konuşmanın ardından sendika yöneticileri, son günlerde ALS hastalarına destek için içi buz dolu kovalar boşaltan vatandaşlara ayak uydurup, "okul müdürü" yazılı kağıtlarla dolu kovaları başlarından aşağı boşalttılar. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Bilecik Şubesinden Okul Müdürü Atamalarına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement