Turistlerin Otomobili Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Turistlerin Otomobili Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Turistlerin Otomobili Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Hollandalı turistlerin bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

29.07.2014 19:20  Güncelleme: 22:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Hollandalı kadın turist Dirothea Niesen ve oğlu Wilhelmus Maat'ın içinde bulunduğu otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

UÇURUMA YUVARLANDI

Edinilen bilgiye göre, Alanya'da tatil yapan Hollandalı kadın turist Dirothea Niesen (65) ve oğlu Wilhelmus Maat (45), Sapadere Mahallesi'ne piknik yapmaya gitti. Wilhelmus Maat'ın kullandığı kiralık otomobil piknik dönüşünde uçuruma yuvarlandı. Kazada Dirothea Niesen hayatını kaybetti, yaralanan Wilhelmus Maat ise kendi imkanlarıyla yola çıkarak yardım istedi.

YARALI TURİST HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı Wilhelmus Maat'a ilk yardım müdahalesini çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptı. Yaralı turist daha sonra çağırılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Turistlerin Otomobili Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi
    13:26 Mali Müşavirler İş Yükünden Şikayetçi

    Van Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Odası Başkanı Yakup Örenci, mali müşavirlerin işlerini yapamaz duruma geldiğini belirterek, Gelir İdaresi Başkanlığı'nın dijital sistemlerinin sorunsuz çalışması ve mali tatilin gerçek anlamda uygulanmasını talep etti. Örenci, ayrıca beyan bildiriminin sadeleştirilmesi ve muhasebe işlemlerinin uygulanabilir hale getirilmesini istedi.

  • Ayşe Kulin'e Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü Verildi
    13:25 Ayşe Kulin'e Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü Verildi

    Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından her yıl 10 Nisan Laiklik Günü'nün yıldönümünde verilen Çağdaş Yaşam Cumhuriyet Ödülü'nü 18.si Gazeteci-Yazar Ayşe Kulin'e verildi. Ayşe Kulin, törende yaptığı konuşmada Cumhuriyet'in önemine vurgu yaparak daha çağdaş, daha aydınlık ve laik bir Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • Muğla Ortaca'da Kuvvetli Rüzgar ve Sağanak Sonucu Evde Hasar Meydana Geldi
    13:24 Muğla Ortaca'da Kuvvetli Rüzgar ve Sağanak Sonucu Evde Hasar Meydana Geldi

    Muğla'nın Ortaca ilçesinde kuvvetli rüzgar ve sağanak nedeniyle bir evin çatısı zarar gördü. Yapılan incelemede evde kısmen zarar meydana gelirken, belediye ekiplerince vinçle müdahale edilerek yıkılan çatı kaldırıldı. Bodrum ilçesinde de gece boyunca aralıklarla etkili olan sağanak ve kuvvetli rüzgar nedeniyle ilçe merkezindeki bazı rögarlarda taşma meydana geldi. Bazı mahallelerde de elektrikler kesildi, Cevat Şakir Caddesi'nde de trafik lambasında hasar meydana geldi. Yaşanan olumsuzluklara belediye ekiplerince müdahale edildiği öğrenildi.

  • Hidroelektrik Santral Kanalına Düşen İneğin Sahibi Bulundu
    13:23 Hidroelektrik Santral Kanalına Düşen İneğin Sahibi Bulundu

    Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde hidroelektrik santralinin su kanalına düşen bir ineğin sahibi, kulak küpe numarası sayesinde tespit edildi. İneği sudan çıkaran köy muhtarı, hayvanın ayaklarında yaralar olduğunu belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü aracılığıyla ineğin sahibine ulaşıldı ve hayvan ailesine teslim edildi.

  • Kastamonu'nun Abana ilçesinde olta balıkçıları sezonu açtı
    13:23 Kastamonu'nun Abana ilçesinde olta balıkçıları sezonu açtı

    Kastamonu'nun Abana ilçesinde olta balıkçıları sezonun açılmasıyla birlikte istavrit avına başladı. İlk avlarının boy olarak da iyi olduğunu belirten balıkçılar, ilerleyen günlerde bol miktarda istavrit avlayabileceklerini umut ediyor.

  • Kırklareli'nde tarihi binada çıkan yangın kontrol altına alındı
    13:19 Kırklareli'nde tarihi binada çıkan yangın kontrol altına alındı

    Kırklareli'nde Geç Osmanlı dönemine ait tarihi binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı. Yangın sonucunda can kaybı olmazken, maddi hasar meydana geldi.

  • Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya
    13:16 Posof Belediyesi 36 Milyon TL Borçla Karşı Karşıya

    Ardahan'ın Posof ilçesi, 36 milyon lira borcuyla gündemde. Belediye Başkanı Erdem Demirci, borcun karşılığı olmadığını ve şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceklerini söyledi.


Advertisement