Turistler Kar Keyfi Yaptı, Gelin- Damat Poz Verdi - Son Dakika
Güncel

Turistler Kar Keyfi Yaptı, Gelin- Damat Poz Verdi

Turistler Kar Keyfi Yaptı, Gelin- Damat Poz Verdi

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne tatile gelen Güney Koreli turistler, 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde kar keyfi yaptı.

18.01.2016 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne tatile gelen Güney Koreli turistler, 2 bin 365 metre yüksekliğindeki Tahtalı Dağı'nın zirvesinde kar keyfi yaptı. Düğün hazırlığı yapan bir çift ise gelinlik ve damatlıkla zirvede poz verdi.

Kemer'deki Tahtalı Dağı, yerli ve yabancı tatilcilerin uğrak yeri haline geldi. Özellikle kış dönemi kar yağmasıyla birlikte güzelliğiyle büyüleyen zirve, Arap, Alman, Belçika, Norveç ve Güney Koreli turistlerin de ilgisini çekiyor. Antalya'ya tatil için gelen Güney Koreli turistler de teleferik vasıtasıyla zirveye çıkarak, kar keyfi yaptı ve muhteşem manzara eşliğinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tahtalı Dağı, düğün fotoğrafı çektirmek isteyenlerin de tercihleri arasında yer alıyor. Güney Koreli turistlerden sonra zirveye çıkan Alper ve Pelin Baykal çifti de düğün öncesi burada fotoğraf çektirdi. Öğleden sonra zirvenin sisle kaplanmasına aldırış etmeyen çift, hem teleferikte hem de zirvede poz verdi.

Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, "Bölgede ören yerlerinden daha fazla misafir Tahtalı Dağı'nın zirvesini ziyaret ediyor. Bunun bir örneğini de teleferiğimiz ile zirveye çıkan Güney Koreli turistlerimizle görüyoruz. Bu ilgi bizi çok memnun ediyor. Hedefimiz 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da 200 bin üzerinde yerli ve yabancı turisti zirveye taşımak" dedi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Turistler Kar Keyfi Yaptı, Gelin- Damat Poz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement