Turhal'da AB Projesi Tanıtım Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Turhal'da AB Projesi Tanıtım Toplantısı

Turhal\'da AB Projesi Tanıtım Toplantısı

Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen AB Projesi tanıtım toplantısı bir düğün salonunda yapıldı.

19.11.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen AB Projesi tanıtım toplantısı bir düğün salonunda yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Bünyamin Yıldız'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Geniş, G. Hakan Alparslan ve Muzaffer Eyimaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve davetliler katıldı.

Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Saygı ve Hoşgörü Temalarının Avrupa Birliği Ülkelerindeki Öğretim Yöntem ve Teknikleri Projesi"nin tanıtım ve yaygınlaştırma faaliyetleri kapsamında düzenlenen programda Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın Demir tarafından proje hakkında bilgiler verildi.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, "Hazırlanan bu proje gerçekten çok önemli bir proje. Bizim asıl vazifemiz hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün insanları kucaklayacak evrensel değerlere sahip olmaktır. Projenizin de konusu olan saygı ve hoşgörü ile ilgili dünyada ne kadar yöntem ve teknik varsa bunların hepsini bizim kesinlikle en ince ayrıntısına kadar öğrenmemiz gerekiyor. Bizim evrensel kurallara ihtiyacımız var ama elimizdeki değerler de aslında bizim için çok önemli kriterdir. Yüce Allah'ın bu konudaki bize emirleri ve peygamberimizin tavsiyeleri bu konuda bizim en önemli yol haritamızdır. Bugün de dünyanın en çok ihtiyacı olan şey sevgi ve hoşgörüdür. Sadece insanları değil yeryüzündeki her şeyi sevmek ve hoşgörüyle davranmak lazım. Bu vesile bu projede emeği geçenleri kutluyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turhal'da AB Projesi Tanıtım Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement