Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Yenilenen Üniteler Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Yenilenen Üniteler Hizmete Açıldı

Turgut Özal Tıp Merkezi\'nde Yenilenen Üniteler Hizmete Açıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi, Gastroenteroloji Servisi, İç Hastalıkları ile Ayakta Tedavi üniteleri yapılan yenileme sonrası tekrar hizmete açıldı.

01.04.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi, Gastroenteroloji Servisi, İç Hastalıkları ile Ayakta Tedavi üniteleri yapılan yenileme sonrası tekrar hizmete açıldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nde gerçekleştirilen açılış törenine, Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Türköz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen, Genel Sekreter Doç. Dr. Kadir Kartalcı, Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, akademik ve idari personel katıldı.

Programda konuşan Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik, "Toplumların ayakta durması noktasında toplum yöneticilerinin çok önemli görevleri vardır. Bunlardan biri adalet diğeri de sağlık hizmetidir. Dolayısıyla adil olan ve sağlığına önem veren toplumlar gelişmiş toplumlar kategorisinde yer almaktadır. Önceliği sağlık olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nin bu noktada altyapısını güçlendirmesi asli görevlerindendir. Hasta refahını arttırma gayreti ile yapılan tüm çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ünsal Özgen ise, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılan tüm yeniliklerden mutluluk duyduğunu belirterek, hastalara daha iyi hizmet verebilmek için gösterilen gayretlerden dolayı hastane çalışanlarını tebrik etti.

Hastane Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Aslan da, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yapılan yenilik ve düzenlemelerle ilgili bilgiler vererek, şöyle konuştu:

"Hastanemiz servis ve ünitelerinin alt yapı eksikliklerini gidermek, çoklu oda sisteminden tekli oda sistemine geçmek amacıyla başlatılan ve büyük oranda tamamlanan yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Şu ana kadar 18 kliniğimiz yenilendi. Halihazırda 3 klinikte çalışmamız devam etmektedir. 6 kliniğimizin yenileme çalışması da planlanmaktadır. Şu ana kadar toplamda 355 odanın yenilenme çalışmaları tamamlanmıştır.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ilgın Türkçüoğlu, Gastroenteroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Aladağ ve İç Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hülya Taşkapan yaptıkları konuşmalarda yenileme çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, bunun hem kendilerini motive ettiğini hem de hasta psikolojisi üzerine olumlu etki bıraktığını ifade ettiler.

Yenilenen iki odanın tüm masraflarını karşılayan hayırsever Hatice İlhan Akbay adına Mustafa Güler'e Rektör Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi.

Daha sonra Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi, Gastroenteroloji Servisi, İç Hastalıkları ile Ayakta Tedavi Üniteleri'nin açılışı gerçekleştirildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Yenilenen Üniteler Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement