Tunceli'de Sıcak Çatışma: 2 Terörist Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Tunceli'de Sıcak Çatışma: 2 Terörist Öldürüldü

Tunceli merkezde bir polis karakoluna PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü.

04.09.2015 11:34  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli merkezde bir polis karakoluna PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Edinilen bilgiye göre, il merkezine sızan bir grup PKK'lı saat 11.28 sularında polis karakoluna uzun namlulu silahlarla saldırdı.

2 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırıya polislerin anında karşılık vermesi ile çatışma çıktı. Çatışmada 2 PKK'lı terörist olay yerinde öldürüldü. Teröristlerin vurulma anı anbean kameralara da yansıdı. Çatışmada 1 sivil vatandaş yaralandı.

AKTÜTÜN'E DE SALDIRDILAR

Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki askeri birliğe havanlı saldırı düzenlendi. Sabah saatlerinde bir grup PKK üyesi tarafından Aktütün 5. Piyade Taburu ve bağlı üs bölgelerine doçka ve havanlı saldırı düzenlendi. Aktütün taburunda bulunan topçu bataryanın ise obüsler ve fırtına ile karşılık verdiği bildirildi.

AĞRI VE TENDÜREK DAĞLARI ÜÇÜNCÜ KEZ 'ÖZEL GÜVENLİK BÖLGESİ'

Öte yandan terör örgütü PKK'nın yuvalandığı Ağrı ve Tendürek dağları, Ağrı Valiliği tarafından üçüncü kez 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi. Valilik artan terör olaylarının ardından ilk olarak 2 Ağustos'ta ikinci olarak 19 Ağustos'ta Ağrı ile Tendürek Dağlarını 15'er gün süreyle 'askeri güvenlik bölgesi' ilan ederek sivillere yasakladı. Valilik, sürenin dolması üzerine Ağrı ile Tendürek Dağlarında yapılacak askeri operasyonları gerekçe gösterdi ve bundan sivillerin zarar görmemesi için 4 Eylül gününden itibaren 15 gün süreyle yeniden özel güvenlik bölgesi olarak ilan ettiğini açıkladı. Açıklamada, "Valiliğimizce Ağrı Dağı ve Tendürek Dağı, icra edilecek askeri operasyonlarda sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi için 4 Eylül 2015 gününden itibaren 15 gün süre ile Geçici Özel Güvenlik Bölgesi ilan edilmiştir" denildi.

Tunceli\'de Sıcak Çatışma: 2 Terörist Öldürüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tunceli'de Sıcak Çatışma: 2 Terörist Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • Maraşlı: Inşallah leşleri alırız NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE. 45 29 Yanıtla Dersimli: Evet leş polisinizi size iade edeceğiz 11 53 antepli: Dersimli allah belani versin polisimiz yerine senin lesini görürüz inşallah allahın mali 1 0
  • TÜRKOGLU: ALLAHIM şu cuma günü türk halkına askere polise saldıran hainleri helak etsin 62 10 Yanıtla
  • P.Ö.H: POLİS ÖZEL HAREKAT 2 SİNİ İNDİRMİŞ DİREK ASLAN BUNLAR ASLANNNNNNN !!! 57 9 Yanıtla
  • sare: Takviyeler anında gittiler bile..Rabbim korusun askeri polisi.. 38 4 Yanıtla
  • hdp#pkk: Pkk lıları idam etmezsek bu iş bitmez. 37 5 Yanıtla
  • samsunlu kürtçocuğu: türk polisi büyüksün adamsın 30 6 Yanıtla
  • Yusuf: İNŞALLAH ÖLU VE YARALI OLMAZ.OLURSA DA VEBALLERI 550 MILLETVEKLILLERI BOYUNADIR KI SAVAŞIN DURDURULMADI IÇIN HIÇR ŞEY YAPMIYORLAR 28 7 Yanıtla
  • TİPİTİP: takviye yokmu.. nerde bu ülkenin TSK sı.. millet öldükten sonramı ille operasyon yapacaksınız... 25 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement