PKK'lıların Yol Kesip Araç Yaktığı Tunceli'de Büyük Operasyon - Son Dakika
Güncel

PKK'lıların Yol Kesip Araç Yaktığı Tunceli'de Büyük Operasyon

Tunceli'de son günlerde PKK'lılar tarafından sürekli olarak ulaşıma kapatılarak kimlik kontrolü yapılan, araç yakılan kara yolunda büyük operasyon başlatıldı.

30.08.2015 11:08  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de son günlerde PKK'lılar tarafından sürekli olarak ulaşıma kapatılan yolda geniş çaplı operasyonun başlatıldığı öğrenildi. Operasyonun başlatıldığı kara yolları, Tunceli Valiliği kararıyla 3 gün süreyle trafiğe kapatıldı.

3 GÜN TRAFİĞE KAPATILDI

Tunceli Valiliği, son günlerde artan terör olayları dolayısıyla Tunceli-Pülümür- Erzincan ve Tunceli- Ovacık kara yollarının 3 gün süreyle trafiğe kapatıldığını duyurdu. Son günlerde örgüt mensuplarının sürekli olarak bahse konu yolları keserek kimlik kontrolü yapıp araç yakmalarının ardından valilik geçici süreyle bu kararı aldı.

GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATILDI

Kararın ardından bahse konu yolları keserek vatandaşın can ve mal güvenliğini tehlikeye koyan, kimlik kontrolü yapan ve araç yakan PKK'lıların yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Operasyonların hava destekli devam ettiği ve bölgedeki PKK'lıların etkisiz hale getirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

SÜRÜCÜLER TEPKİLİ

Yolun kapatılmasının kendilerine duyurulmadığını bu nedenle mağdur olduklarını belirten kamyon sürücüleri yetkililere tepki gösterdi. Tunceli-Erzincan kara yolunun 25'inci kilometresinden bulunan Şehit Mehmet Jandarma Karakolu tarafından durdurulan kamyon sürücüleri gece geç saatlerden beri yolun açılmasını beklediklerini söyledi. Çok sayıda araç yoldan dönmek zorunda kalırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

(Tunceli-Erzincan kara yolunda yol kesen PKK'lılar özellikle TIR ve kamyonları hedef alıyordu.)

PKK\'lıların Yol Kesip Araç Yaktığı Tunceli\'de Büyük Operasyon
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel PKK'lıların Yol Kesip Araç Yaktığı Tunceli'de Büyük Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (121)

  • haydarcan: gebertin hepsini sağ goman yiğitler 34 192 Yanıtla
  • azat: Dogu pkkya teslim olmis. Halk devletten degil pkkdan korkuyor burda pkknin sozu geciyor. Devlet ancak seyirci kaliyor. Adanlar yollari kapatiyorlar araclari yakiyorlar devlet nerde yahu? Ustelik bir degil iki degil kac keredir bunu yapiyorlar. Devlrt ne yapiyor peki? teroru lanetliyoruz... bundan ote birsey var mi? Akp cozum surecini beceremedi eline yuzune bulastirdi halki pkknin kucagina atti . 32 20 Yanıtla azat: Kobralar bos daglari bombaliyor. Bunu en az sizde biizm kadar iyi biliyorsunuz sadece kabullenmek istemiyosunuz. Madem oluyirlar cesetler nerde? Ayrica dolmabahce mutabakatini yoksayan sizin sozde reisinizdi. 2 0
  • vadideki hayat: bir gün bu gavurların leşide böyle yanacak 37 6 Yanıtla
  • har: Reis dediğse biter okadar ondan önce terör yokmuydu cahiller 9 31 Yanıtla Oytun: Salak herif reis reis diye böğüreceğine, akp başa geldiği zamandaki terörün seviyesine bak, bir de şimdiki haline bak. 0 0
  • yyilmaz: Kahr olsun pkk 15 24 Yanıtla
  • FERMANDAR: 15 AĞUSTOS DİRİLİŞ BAYRAMI KUTLU OLSUN FERMANDAR EGİT KOMUTAN EGİT biraz geç olsada tüm kurd halkının diriliş bayramînı kutluyorum 8 29 Yanıtla Hacigulle: KadinlArinizi cariye erkeklerinizi köle olarak alıp satacaz,türklerinkinin nekadar kalın ve uzun olduğunu hepiniz göreceksiniz 4 2 KAL LEŞLER: KAL LEŞLER BU MU SİZİN DOĞRUNUZ SİVİL HALKIN EKMEK TEKNESİNİ YAKMAK HANGİ KİTAPTA YAZAR BU ELLERİNİZ KURUSUN EBU CEHİLLER!!! 5 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement