Tuncel Kurtiz'in Ölüm Haberini Alan Dostları Evine Koştu - Son Dakika
Güncel

Tuncel Kurtiz'in Ölüm Haberini Alan Dostları Evine Koştu

Tuncel Kurtiz\'in Ölüm Haberini Alan Dostları Evine Koştu

Ünlü sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz'in vefat haberini alan yakınları ve oyuncu arkadaşları Kurtiz'in evine koştu.

27.09.2013 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz'in vefat haberini alan yakınları ve oyuncu arkadaşları Kurtiz'in evine koştu.

Beşiktaş Etiler, Ovun Sokak'ta bulunan Boğaziçi Apartmanın 2. Katında oturan ünlü sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz, bu sabah 10: 00 sıralarında evinde ölü bulundu. Edinilen ilk bilgiye göre evde kimsenin bulunmadığı bir sırada kahvaltı yapan Kurtiz, oturduğu sandalyeden düşerek kafasını duvara çarptı. Bu sırada dışarıda olan eşi Mened Kurtiz eve gelince ünlü oyuncunun yerde hareketsiz yattığını gördü. Menend Kurtiz'in çığlıkları üzerine apartman görevlisi ve komşuları Kurtiz'in evine koştu. Komşuları hemen durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Kurtiz'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini olan Timur Savcı, Burçin Terzioğlu, Tarık Akan, Cansu Dere, Ozan Güven, Meltem Cumbul gibi isimler ünlü sanatçının evine koştu.

"KURTİZ'İN BAHÇEDE SPOR YAPTIĞINI GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ"

Tuncel Kurtiz'in evine kapıcıyla birlikte ilk giren komşularından Fikri Elgüzel, "Sabah kapıcı gelip haber verdi Kurtiz ölmüş diye. Kapıcıyla birlikte içeriye girdik. Kahvaltı yaparken sol tarafa düşmüş kafasını da duvara vurmuş. Kalp krizi mi bilemiyorum. Sonra 155 Polis İmdat'ı aradık. Kapıcının hanımı sabah 7.30'da Kurtiz'in bahçede spor yaptığını gördüğünü söyledi. Evde tekmiş, hanımı dışardaymış, hanımı kapıyı açınca görmüş" diye konuştu.

"TÜRK SİNEMASININ EN ÖNEMLİ İNSANINI KAYBETTİK"

Olayın duyulmasının ardından Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı'yla birlikte Kurtiz'in evine geldi. Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, "Hepimizin başı sağolsun. Çok üzüntülüyüz. Türk sinemasının en önemli insanını kaybettik. Özelliği, kişiliği, karakteri ve verdikleriyle bizleri devamlı geleceğe yönelik baktırabilen bir insanı kaybettik bugün. Üzüntümüz sonsuzdur. Doktorlarımız ve emniyetimiz içeride gerekli değerlendirmeleri yapıyorlar. İlerleyen süreçte neticeyi size bildirirler. Detayları şuan söylemem olmaz ancak spor yaparken düştüğü yönünde bilgi var ama daha sonra doktor raporlarıyla açıklanır" dedi.

Öte yandan Kurtiz'in ölümüyle ilgili olay yeri inceleme ekipleri de evde incelemelerde bulundu. Kurtiz'in cesedinin birazdan evinden alınıp Adli Tıp Kurumu morguna götürülmesi bekleniyor.

(BB) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuncel Kurtiz'in Ölüm Haberini Alan Dostları Evine Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement