Tuncel Kurtiz'in Cenazesi Adli Tıp'a Gönderildi - Son Dakika
Güncel

Tuncel Kurtiz'in Cenazesi Adli Tıp'a Gönderildi

Tuncel Kurtiz\'in Cenazesi Adli Tıp\'a Gönderildi

Etiler'deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

27.09.2013 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Etiler'deki evinde hayatını kaybeden usta oyuncu Tuncel Kurtiz'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tarık Akan, Ozan Güven, Burçin Terzioğlu, Ceyda Düvenci, Rıza Kocaoğlu, Bergüzar Korel, Cansu Dere ve Berrak Tüzünataç'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı, acı haberin ardından Kurtiz'in evine geldi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesi devam ederken, sanatçılar da Kurtiz'in ölümüyle ilgili bilgi aldı.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de olayla ilgili bilgi aldıktan sonra çıkışta gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Sarıgül, "Önemli bir sanatçımızı kaybettik. Uluslar arası alanda önemli ödülleri ülkemize getirdi. Savcı bey gerekli incelemeleri yapıyor. Pazar günü Balıkesir Güre'de defnedilecek. Bütün sanatçı dostlara başsağlığı diliyorum" dedi.

Tuncel Kurtiz'le geçtiğimiz yıllarda aynı dizide rol alan Cansu Dere ise, evden çıkarken gözyaşlarını tutamadı. Dere, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak evden ayrıldı.

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Kurtiz'in cenazesi evden çıkartıldı. Kurtiz'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Öte yandan Kurtiz'in komşusu Fikri Ergüzel, "Kapıcı gelip bana haber verdi. Sofrada kahvaltı yaparken, düşmüş. Gördüğümde kafasında kan akıyordu. İlk eşi görmüş" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tuncel Kurtiz'in Cenazesi Adli Tıp'a Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement