Tunçbilek'te "Halk" İftarı - Son Dakika
Yerel

Tunçbilek'te "Halk" İftarı

Tunçbilek\'te "Halk" İftarı

Tunçbilek Beldesi’nde Belediye tarafından halk iftarı programı gerçekleştirildi.

19.07.2014 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunçbilek Beldesi'nde Belediye tarafından halk iftarı programı gerçekleştirildi. Köprübaşı Mahallesi'ndeki Meydan'da düzenlenen iftar programına Vali Şerif Yılmaz'ın yanı sıra Tavşanlı protokolü de katıldı. Vali Yılmaz burada iftar öncesi ve sonrasında vatandaşlarla sohbet etti.

Tavşanlı'ya bağlı Tunçbilek Beldesi'nde, halk iftarı programı düzenlendi. Tunçbilek Belediyesi tarafından verilen iftar, Köprübaşı Mahallesi'ndeki Meydan'da yoğun katılımla gerçekleştirildi.

İftara Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, Kaymakam Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Tunçbilek Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen halk iftarına katılarak, vatandaşlarla bir araya gelen Vali Şerif Yılmaz, vatandaşlarla görüşerek onların istek ve arzularını dinledi ve iftar sonrasında da çay içerek sohbet etti.

Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın'ı iftar öncesi makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, beldede gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Başkan Aşkın ise, düzenledikleri iftara katılan protokol üyeleri ile tüm vatandaşlara teşekkür etti.(-İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunçbilek'te 'Halk' İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement