Tuncay Şanlı, Antalyaspor Yolunda - Son Dakika
Spor

Tuncay Şanlı, Antalyaspor Yolunda

Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen ve kadrosunu Samuel Eto'o'yla güçlendiren Antalyaspor, Tuncay Şanlı'yı transfer etmek istiyor. Tuncay da bu transfere sıcak bakıyor.

09.07.2015 10:34  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samuel Eto'o'yu kadrosuna katan ve Ronaldinho'yla anlaşma noktasına gelen son olarak da Barcelona'nın eski kalecisi Victor Valdez'le görüşen Antalyaspor, bir sürprize daha imza atmak üzere. Süper Lig'in yeni ekibi, Tuncay Şanlı'yı kadrosuna katıyor.

YENİ HEDEF TUNCAY

Yeni stadıyla birlikte Süper Lig'de kalıcı bir takım oluşturmak isteyen hatta Avrupa'da boy göstermeyi hedefleyen Antalyaspor, transfer çalışmalarını bu yönde sürdürmeye devam ederken gündeme yeni bir isim geldi. Son aday Bülent Uygun'un takımı Umm-Salal SC ile yollarını ayıran Tuncay Şanlı.

BONSERVİSİ ELİNDE

Bonservisi elinde olan 33 yaşındaki futbolcuyla temas halinde olan Antalyaspor yönetimi, bu transferi mutlu sonla bitirip taraftarına bir yıldızı daha izlettirmenin hesaplarını yapıyor. Tuncay Şanlı'nın da futbol kariyerini Türkiye'de sonlandırmak istediği gelen bilgiler arasında.

Tuncay Şanlı, Antalyaspor Yolunda

Son Dakika Spor Tuncay Şanlı, Antalyaspor Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • alın alın sonra gömün: Hakan Şükür,Arif ,bülent ve ne kadar iki ayağının üzerinde yürüyebilen jübile yapmamış futbolcularıda alsın bu Antalya.İsminide değiştirip Antalya Darülaceze Spor yapsın.. 13 3 Yanıtla
  • Darülaceze: dedemide alsinlar 16 0 Yanıtla
  • karasu: allah aşkına ne yapıyor antalya bir kenara yazın gelecek sene bu günlerde aynı futbolcuları gönderirken para verip gönderecek tarihde varmı böyle transfer yabıpda başarılı olan seneye alt ligde görürsünüz antalyayı 14 2 Yanıtla
  • OSMAN KARİZMA: YAZIK YA BUI ANTLAYA TAKIMI EMEKLİLER TAKIMI MI OLMUŞ ABOWW BARİ ZİDANE RİVALDOYU MARADONAYI DA GETİRİN BİİDE ANTRÖNÖR OLARAKTA PELEYİ GETİRİN YAHU 8 2 Yanıtla
  • allah yolu: benide al antalay sporr işin güccün rasssgelsin derdua ederimmm 5 4 Yanıtla
  • xxl: Antalyaspor tüm yaşlı kurtları topluyor. 5 hafta sonra genç takımla maçlara çıkar artık... 8 0 Yanıtla
  • mustafa : yildiz yerlere dokuluyor cebine koy son dakika 3 3 Yanıtla
  • Hakan: Bu adamdan ne hayır gelir takıma kardeşim ya..Bu Antalyaspor da nerede artık adam var onları topluyor.. 2 2 Yanıtla
  • CAMBAZ: antalya tuncayı alsın bi daha antalyanın maçlarına gitmem.kimse gitmesin.tuncay futbolcu filan değil.takımı mırdar etmeyin 1 3 Yanıtla
  • hakkı baba: tuncay bursasporda ne yaptı hiç bisey almayın yazık olur 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar
    02:44 İstanbul'da taksiciler öldürülen meslektaşları için eylem yaptılar

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı önüne kadar konvoy yaptı. Taksiciler, protestoyu sonlandırdıktan sonra yetkililere seslenerek, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınmasını istedi.

  • İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi
    02:05 İstanbul'da Yüzlerce Taksici Meslektaşlarının Ölümü İçin Bir Araya Geldi

    İstanbul'da taksisine aldığı yabancı uyruklu iki şahıs tarafından öldürülüp Sarıyer'de yol kenarına atılan Yaşar Yanıkyürek için yüzlerce meslektaşı bir araya geldi. Taksiciler, Zincirlikuyu Mezarlığı'na hareket ederek cenazeye eşlik etti.

  • Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi
    01:52 Real Madrid Penaltılarla Manchester City'yi Yendi ve Yarı Finale Yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla yenerek yarı finale yükseldi. İlk maçta berabere kalan takımların rövanşında Real Madrid öne geçse de City'nin golüyle skor eşitlendi. Uzatmalarda da gol olmayınca maç penaltılara gitti. Real Madrid, penaltı atışlarında daha başarılı olarak yarı finale adını yazdırdı. Turnuvada Salı akşamı oynanan diğer maçlarda ise Paris Saint-Germain ve Dortmund yarı finale yükseldi.

  • İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti
    01:47 İstanbul'da taksiciler, Yaşar Yanıkyürek'in öldürülmesini ve taksicilere yönelik şiddeti protesto etti

    İstanbul'da bir grup taksici, öldürülen taksici Yaşar Yanıkyürek için ve son zamanlarda taksicilere yönelik artan sözlü şiddet ve cinayetleri, kötü şartları protesto etmek için eylem yaptı. Göztepe Köprüsü önünde toplanan taksiciler, Beşiktaş Meydanı'na kadar konvoy yaptı ve basın açıklaması yaptı. Taksiciler, seslerini duyurmak ve benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri göreve çağırdı.

  • Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi
    01:01 Real Madrid, Manchester City'yi penaltılarla mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Real Madrid, normal süresi ve uzatma bölümleri 1-1 sona eren maçta Manchester City'yi seri penaltı atışları sonucu 4-3 mağlup ederek yarı finale yükseldi. İlk yarıda Real Madrid öne geçerken, Manchester City ikinci yarıda beraberlik golünü buldu. Uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmayınca maç penaltılara gitti ve Real Madrid rakibini mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

  • Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı
    00:53 Dev maç nefes kesti! Manchester City'i penaltılarla eleyen Real Madrid, son yarı final biletini aldı

    UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ''erken final'' olarak nitelendirilen Manchester City-Real Madrid arasında oynanan çeyrek final rövanş karşılaşması nefesleri kesti. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 eşitlikle tamamlanan dev maçta seri penaltı atışlarını 4-3 kazanan Real Madrid, son yarı final biletinin sahibi oldu. İspanyol temsilcisi, yarı finalde Alman devi Bayern Münih ile karşılaşacak.

  • Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi
    00:09 Bayern'in Kimmich'i var! Arsenal'i 1-0 mağlup eden Alman devi yarı finale yükseldi

    Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında sahasında İngiliz ekibi Arsenal'i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdırmayı başardı. İki takım arasında İngiltere'de oynanan ilk maç 2-2 beraberlikle tamamlanmıştı.

  • Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi
    23:57 Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Mücadelenin tek golü Joshua Kimmich'ten geldi.

  • İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı
    23:24 İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı

    Türk atçılığının önemli mekanlarından biri olan İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda İlkbahar-Yaz yarış sezonu başladı. Sezonun açılışında birçok yarış gerçekleşti ve kazanan safkanlara ödüller takdim edildi. İstanbul'da 17 Kasım'a kadar sürecek olan sezon, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere toplam 93 yarış gününe ev sahipliği yapacak.

  • Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti
    23:03 Geliboluspor Triatlon Takımı Şampiyonluk Ziyareti

    Geliboluspor Triatlon Takımı, Türkiye şampiyonu olduktan sonra Gelibolu Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Soyuak, sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirtti.


Advertisement